Amsterdam

Amsterdam – Spadinalaan 38

Spadinalaan 38

€ 850.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
113 m2
|
AANTAL KAMERS:
3
Share

Spadinalaan 38 + 2 PP, 1031 KB te Amsterdam Zeer licht en ruim 3-kamer appartement (ca. 113m²) met prachtig uitzicht op ’t IJ vanuit de woonkamer én het terras. De woning is mede door de hoekligging heerlijk licht. In de onderbouw bevinden zich twee eigen…

Spadinalaan 38 + 2 PP, 1031 KB te Amsterdam

Zeer licht en ruim 3-kamer appartement (ca. 113m²) met prachtig uitzicht op ’t IJ vanuit de woonkamer én het terras.

De woning is mede door de hoekligging heerlijk licht. In de onderbouw bevinden zich twee eigen parkeerplaatsen. Het appartement is bereikbaar door middel van een lift. Het fraaie appartementencomplex uit 2010 ligt aan de zonnige kant van ’t IJ met aan de voorzijde een brede groenstrook.

Ligging/bereikbaarheid:
Overhoeks is een stadswijk aan de IJ-oever in Amsterdam-Noord op het voormalig Shell Research-terrein tegenover het Amsterdamse Centraal Station. Deze locatie in de Buiksloterham is na een transformatie uitgegroeid tot een stedelijke woon- en werkwijk met voorzieningen zoals restaurants, cafés, maar ook een culturele voorziening zoals het EYE Film Instituut Nederland.

Vanuit Overhoeks wandel je zo Amsterdam-Noord in en ontdek je dat deze buurt sterk in opkomst is. Ook in het aangrenzende havengebied NDSM worden vele initiatieven ontwikkeld met o.a. de aanwezigheid van goede restaurants zoals de Goudfazant, Nieuwerlicht en Stork. De Tolhuistuin, die vlak bij de pont ligt, organiseert vele culturele activiteiten en heeft een restaurant met terras aan het water. Ook is hier de A’DAM Toren gevestigd, een van de absolute, nieuwe eyecatchers van Amsterdam. Waterland en het Twiske liggen op fietsafstand. Winkels, markt en supermarkt bevinden zich vlakbij, o.a. in de Van der Pekstraat en het Mosveld.

Binnen enkele fietsminuten staat u op de Dam, bent u bij de Bijenkorf of op de grachtengordel.

Indeling:
Derde verdieping:
Entree. Ruime hal. Separaat toilet met fontein. De master bedroom is voorzien van vaste inbouwkasten en de riante badkamer is voorzien van ligbad, douche en wastafel. Sfeervolle, lichte woonkamer met prachtig uitzicht op ’t IJ. Strakke open keuken met diverse inbouwapparatuur zoals een 5-pits gasfornuis, combi-oven, koffieapparaat en een koel-/vriescombinatie. Middels openslaande deuren bereikt u het balkon op het zuidwesten. De tweede slaapkamer zou bijvoorbeeld goed als werkkamer te gebruiken zijn en heeft ook toegang tot het balkon. De ruime berging – vanuit de hal te bereiken – heeft de benodigde aansluitingen voor wasmachine en droger. Door het hele appartement ligt een fraaie houtenvloer.

In de onderbouw bevinden zich een ruime berging en twee parkeerplaatsen.

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht van ca. 113m² (NEN2580-meetrapport aanwezig)
- 2 parkeerplaatsen in de onderbouw (incl. één plek met een nog te plaatsen oplaadpaal)
- Sensationeel uitzicht op ‘t IJ
- Ruim balkon aan woonkamer
- Ruime berging
- Door het gehele appartement vloerverwarming en vloerkoeling
- Zeer goed geïsoleerd en volledig dubbel glas
- Stadsverwarming
- In het appartement is krachtstroom aanwezig
- Actieve VvE. Professioneel beheerd door Newomij
- Maandelijkse servicekosten bedragen € 152,51 voor het appartement en € 52,04 voor de parkeerplaatsen
- Voor onderhoud plantsoen en binnentuinen € 14,50 per maand. Onderdeel van een aparte VvE
- Lift
- Recht van erfpacht. AB 2000. Afgekocht tot 30-04-2057
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens