Amsterdam

Amsterdam – Spreeuwenpark 101

Spreeuwenpark 101

€ 625.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
95 m2
|
AANTAL KAMERS:
4
Share

Spreeuwenpark 101, 1021GV Amsterdam Midden in de gezellige Vogelbuurt, direct aan het groene Spreeuwenpark bieden wij deze sfeervol verbouwde dubbele bovenwoning (ca. 95 m²) met drie slaapkamers aan. Het appartement beschikt over een eigen entree, een heerlijke gedeelde voortuin waar je het hele jaar door…

Spreeuwenpark 101, 1021GV Amsterdam

Midden in de gezellige Vogelbuurt, direct aan het groene Spreeuwenpark bieden wij deze sfeervol verbouwde dubbele bovenwoning (ca. 95 m²) met drie slaapkamers aan. Het appartement beschikt over een eigen entree, een heerlijke gedeelde voortuin waar je het hele jaar door in de zon kan zitten en heeft vrij uitzicht over het Spreeuwenpark!

De indeling
Via de gemeentelijke voortuin die u deelt met de benedenburen is er toegang tot de eigen voordeur. Trap naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping
Overloop met toegang tot de woonkamer. De woonkamer is bijzonder licht door de gezellige erker aan de voorzijde (op het zuiden). De erker is voorzien van een mooi zithoekje vanwaar je kunt genieten van het vrije zicht over het groene Spreeuwenpark. Aan de achterzijde van de woonkamer bevindt zich het eetgedeelte met de open keuken. Deze is voorzien van een 4-pits gasfornuis, vaatwasser, koelkast en vriezer en is afgewerkt met een stoer betonnen aanrechtblad. Aan de achterzijde is er toegang tot het balkon dat is voorzien van veel praktische opbergruimte waardoor het tevens als een verlengstuk van de keuken kan dienen. Op de overloop is het eerste toilet bereikbaar met fontein. Via de open trap is er toegang tot de tweede verdieping.

Tweede verdieping
Overloop met toegang tot alle vertrekken. Aan de achterzijde de eerste slaapkamer voorzien van bijzonder veel opbergruimte. Naast deze slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van het appartement de badkamer voorzien van ligbad, douche en toilet. Kast met wasmachine en drogeraansluiting op de overloop. Aan de voorzijde bevinden zich nog twee goed bemeten slaapkamers met beiden een vrij uitzicht over het parkje. Deze slaapkamers zijn op dit moment met elkaar verbonden maar met een eenvoudige ingreep zijn hier twee separate slaapkamers van de maken.

Tot slot beschikt het appartement nog over een zeer praktische berging in de steeg achter het huis, ruim genoeg voor een paar fietsen.

Locatie
Het Spreeuwenpark ligt op een superlocatie in Amsterdam Noord. Een rustig, groen hoekje in een levendige buurt. Op loopafstand bevindt zich de Noord/Zuidlijn (Station Noorderpark) waarmee je met 5 minuten in het centrum van Amsterdam bent. Voor wie liever over het water reist: de pont naar Amsterdam Centraal is zelfs nog dichterbij. Voor boodschappen kun je terecht bij de buurtwinkels op het plein en de gezellige Van der Pekmarkt, of je wandelt in een paar minuten naar de Albert Hein of de grote Jumbo Foodmarkt . Goede restaurants zijn er ook genoeg in de omgeving (oa. Café-Restaurant Stork, de Goudfazant, de Cornerstore en restaurant Moon in de A’DAM Toren).
In 10 minuten fiets je landelijk Noord in om te zwemmen of wandelen in het groen. En in dezelfde tijd sta je op de NDSM-werf met een ruime keuze aan festivals, evenementen en horeca gelegenheden zoals Pllek, IJver, Noorderlicht, de IJ-kantine en Loetje aan ’t IJ. Parkeren kan voor de deur. De Ring A10 is binnen enkele minuten te bereiken.

Bijzonderheden
- Appartementsrecht van ca. 95 m² (NEN2580 meetrapport aanwezig)
- Drie slaapkamers (momenteel twee geschakeld, eenvoudig in tweeën te delen)
- Direct aan het Spreeuwenpark met vrij uitzicht op het groene parkje
- Balkon aan de achterzijde, gedeelde tuin aan de voorzijde
- Eigen voordeur
- Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht!
- Praktische berging in de steeg achter het huis
- VVE bestaande uit 59 appartementen, professioneel beheer
- Servicekosten bedragen €144,18 per maand
- Parkeren via het vergunningsstelsel
- Oplevering is in overleg
- Facetime bezichtiging is mogelijk!

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens