Amsterdam

Amsterdam – Spuistraat 297BV

Spuistraat 297BV

€ 825.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
116 m2
|
AANTAL KAMERS:
4
Share

Spuistraat 297-B 1012 VS Amsterdam Uniek, charmant bovenhuis (ca. 116m²) op een zeer centrale locatie in het hart van Amsterdam! Deze bijzondere woning is verdeeld over vier woonlagen en is recent gerenoveerd met een zeer hoogwaardige afwerking. Dit ruime bovenhuis bestaat uit twee geweldige studio’s…

Spuistraat 297-B 1012 VS Amsterdam

Uniek, charmant bovenhuis (ca. 116m²) op een zeer centrale locatie in het hart van Amsterdam!

Deze bijzondere woning is verdeeld over vier woonlagen en is recent gerenoveerd met een zeer hoogwaardige afwerking. Dit ruime bovenhuis bestaat uit twee geweldige studio’s en een maisonnette op de bovenste twee verdiepingen. Een zeer speciaal object, interessant als belegging of voor ouders met studerende kinderen. De omgeving is heel dynamisch met een diversiteit aan horeca en winkels.

Een fantastische locatie in de bruisende Amsterdamse binnenstad.

Locatie/bereikbaarheid:

De woning ligt in het hart van Amsterdam, op het Spui. Een breed aanbod aan restaurants, terrassen en cafés bevindt zich op een steenworp afstand van het bovenhuis. Maar ook supermarkten en speciaalzaken zijn nabijgelegen. De gezellige Jordaan, de Dam, Magna Plaza en de 9 straatjes behoren tot de vele pluspunten van het wonen in deze buurt. De woning is uitstekend te bereiken: er is ruimschoots openbaar vervoer in de omgeving. Vanaf Centraal Station vertrekken diverse treinen, trams, metro’s, pontjes en bussen in alle richtingen.

Indeling:

Eigen entree. Middels een trap bereikt u de eerste verdieping. Hier bevindt zich de eerste studio met een eigen voordeur en een goed ingedeelde badkamer die voorzien is van douche, wastafel en toilet. Tevens is er een kastenmeubel met ijskast aanwezig.

De tweede verdieping is via het trappenhuis te bereiken. Hier is tevens een studio gesitueerd met eigen deur en badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet en een kastenmeubel met ijskast. In de hal zit een kast met wasmachineaansluiting met daarnaast een opbergkast.

De derde verdieping bereikt u middels het trappenhuis. Op deze verdieping bevindt zich de woonkamer met open keuken. Via een interne trap komt u op de vierde verdieping. Een ruime slaapkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, toilet en een wastafel.

De woning is thans in gebruik als B&B, maar is voor meerdere doeleinde te gebruiken. Alle verdiepingen beschikken over een mooie houten vloer.

Bijzonderheden:

- Oppervlakte van ca. 116m² (NEN2580 meetrapport aanwezig)

- Zeer centraal gelegen

- Eigen grond

- Kleine, slapende VvE

- Twee aparte studio’s

- Ouderdomsclausule van toepassing

- Parkeren volgens vergunningstelsel Gemeente Amsterdam

- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens