Amsterdam

Amsterdam – Stadhouderskade 17G

Stadhouderskade 17G

€ 1.075.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
167 m2
|
AANTAL KAMERS:
3
Share

Stadhouderskade 17 G, 1054 ES AMSTERDAM Fraai en ruim opgezet appartement (ca. 167m²) met zonnig balkon/terras en een eigen parkeerplaats gelegen in het Byzantium-complex. Ligging/bereikbaarheid: Het complex Byzantium is gunstig gelegen in Amsterdam-West (randje centrum), aan de Stadhouderskade naast de entree van het Vondelpark. Rust…

Stadhouderskade 17 G, 1054 ES AMSTERDAM

Fraai en ruim opgezet appartement (ca. 167m²) met zonnig balkon/terras en een eigen parkeerplaats gelegen in het Byzantium-complex.

Ligging/bereikbaarheid:
Het complex Byzantium is gunstig gelegen in Amsterdam-West (randje centrum), aan de Stadhouderskade naast de entree van het Vondelpark. Rust en ruimte in het hart van de omgeving met internationale grandeur en exclusieve winkels, het prestigieuze Conservatorium Hotel, het wereldberoemde Rijksmuseum, het prachtige verbouwde Stedelijk Museum en het indrukwekkende Concertgebouw.

Indeling:
Begane grond:
Riante centrale entree met fraai trappenhuis en lift.

Derde verdieping:
Entree. Ruime hal met toegang tot vrijwel alle vertrekken. Aan de rechterkant vindt u een bergruimte en een garderobekast. Separaat toilet is tevens bereikbaar vanaf de hal. Ruime woon-/eetkamer met in het midden de gesloten keuken en tevens hier nog een berging met wasmachineaansluiting. Groot balkon met zonnescherm. Twee zeer ruime slaapkamers met opbergkasten. Riante badkamer die is voorzien van een douche, ligbad, wastafel en toilet.

Het appartement beschikt over een eigen parkeerplek in de onderbouw. De vraagprijs van de parkeerplaats bedraagt € 100.000 (deze wordt in combinatie met het appartement verkocht).

Stadhouderskade:
Toen deze kade een naam moest krijgen, was het tweehonderd jaar geleden dat stadhouder Willem III het land van de Engelsen, de Fransen en de Munstersen had bevrijd. Hoewel Amsterdam zich nooit erg stadhoudersgezind had getoond, was dit toch een reden om stadhouders te eren. Naast de Nassaukade en de Mauritskade kreeg Amsterdam ook een Stadhouderskade, vernoemd naar Willem II en Willem III. Bron: Stadsatlas Amsterdam.

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht van ca. 167m² (NEN2580 meetrapport aanwezig)
– Ruim balkon/terras met zonnescherm en uitzicht op het Vondelpark
– Parkeerplaatsen in de garage.
– Gemeenschappelijke wasstraat in de garage.
– Lift aanwezig
– Complex voorzien van twee gemeenschappelijke binnentuinen.
– Gelegen op erfpachtgrond, afgekocht tot 30-09-2038 zowel voor het appartement als de parkeerplaats. (de canon is na het lopende tijdvak vastgeklikt onder de gunste voorwaarden)
– Grote en actieve Vereniging van Eigenaars, beheer wordt gedaan door NEWOMIJ
– Maandelijkse servicebijdrage € 496,- per maand (woning en parkeerplaats)
– De parkeerplaats en het appartement zullen in combinatie worden verkocht
– Parkeren via vergunningstelsel: Bron parkeren en verkeer gemeente Amsterdam.
– Oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn
eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens