Amsterdam

Amsterdam – Stadionkade 37-3

Stadionkade 37-3

€ 1.500.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
193 m2
|
AANTAL KAMERS:
8
Share

Stadionkade 37-3, 1077 VP Amsterdam Op een prachtige locatie in Amsterdam Zuid, met fraai uitzicht op het water bieden wij dit hoogwaardig gerenoveerde bovenhuis (circa 193m²) aan! Het appartement beschikt over vijf slaapkamers, een zonnig dakterras en een riante doorzonkamer. De ligging is uitstekend: vlakbij…

Stadionkade 37-3, 1077 VP Amsterdam

Op een prachtige locatie in Amsterdam Zuid, met fraai uitzicht op het water bieden wij dit hoogwaardig gerenoveerde bovenhuis (circa 193m²) aan! Het appartement beschikt over vijf slaapkamers, een zonnig dakterras en een riante doorzonkamer. De ligging is uitstekend: vlakbij de Zuidas, de Beethovenstraat en station Zuid/WTC.

Locatie & Bereikbaarheid:

De woning is gelegen in de Stadionbuurt, om de hoek van de Stadionweg. De Beethovenstraat en het Olympiaplein zijn op een steenworp afstand gelegen en bieden een ruim aanbod van luxueuze winkels, delicatessenzaken, terrasjes en alles voor uw dagelijkse boodschappen. Het geliefde Beatrixpark is ook binnen een paar minuten te bereiken.

De bereikbaarheid van het appartement is uitstekend. Het NS- en metrostation Zuid/WTC (tevens halte Noord-/Zuidlijn) bevindt zich op enkele minuten loopafstand. Dit station biedt u een zeer goede verbinding met Schiphol. Met de auto bent u binnen enkele minuten op de Ringweg A10. Parkeren geschiedt door middel van een vergunningensysteem waarbij twee vergunningen mogelijk zijn.

Indeling:

Fraaie gemeenschappelijke entree met lift en trap.

Derde verdieping:

Ruime entree met voldoende opbergruimte en toegang tot de badkamer voorzien van een dubbele wastafel, ligbad met douche en ruime inloop douche. Het toilet is separaat. Via het entree betreedt u de hal met toegang tot alle vertrekken. Middels glazen deuren heeft u toegang tot de ruime L-vormige woonkamer, gelegen aan de voorzijde van het appartement. De woonkamer is voorzien van een sfeervolle erker en biedt aan weerszijden inbouwkasten. En-suite deuren verlenen u toegang tot de keuken en eetkamer. De gezellige woonkeuken is voorzien van een keukeneiland, vaatwasser, oven, magnetron, en inductiekookplaat. Aan opbergmogelijkheden geen gebrek in deze keuken. Vanuit het eetkamer gedeelte heeft u middels openslaande deuren toegang tot het riante balkon gelegen op het noorden. Het balkon is tevens bereikbaar vanuit de master bedroom, ook gelegen aan de achterzijde van de woning. Dit goed bemeten vertrek is voorzien van veel licht door de openslaande deuren en voldoende ingebouwde opbergmogelijkheden. Een riante inloopkast behoort tot de vele luxe aspecten van dit object.

Vierde verdieping:

Overloop met separaat toilet en toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde is de tweede slaapkamer gesitueerd met een inbouwkast. Aangrenzend een ruime wasruimte met de benodigde aansluitingen voor een wasmachine en droger. De derde slaapkamer vindt u aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een badkamer en-suite, uitgerust met een inloop douche en een wastafel met meubel. Openslaande deuren verlenen u toegang tot het ruime dakterras (ca. 33m²).

Zolder:

Overloop met toegang tot beide kamers. Riante slaapkamer met inbouwkasten en een wastafel met marmeren blad en meubel. Nog een (slaap)kamer met tevens een inbouwkast. De zolder is voorzien van meerdere dakramen en houten balken voorzien de ruimte van bijzonder veel sfeer. Een ruime bergkast, bereikbaar via een schuifdeur achter de kastenwand behoort tot de vele pluspunten van dit object.

De gehele woning is voorzien van UTP datanetwerkaansluitingen in alle kamers, een prachtige houten vloer en dubbel glas.

Bijzonderheden:

- Appartementsrecht 192,50m² (NEN 2580 rapport aanwezig)
- Vijf slaapkamers
- Twee badkamers
- Ruim balkon en dakterras
- Intercom op derde en vierde verdieping
- UTP datanetwerkaansluiting in alle kamers
- Voldoende opbergmogelijkheden
- Actieve VvE, servicekosten bedragen € 372,39 per maand
- Professioneel beheerd door Minerva Vastgoed Beheer
- VvE bestaande uit 8 leden
- VvE in bezit van MJOP
- Erfpacht is afgekocht tot 15 februari 2056; AB1994
- Huidig tijdvak loopt van 16 augustus 2001 t/m 15 februari 2056
- Overstap naar eeuwigdurende erfpacht is tijdig gedaan
- Blokverwarming, €326,- voorschot per maand (stookkosten en warm water)
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens