Amsterdam

Amsterdam – Stadionweg 130-2

Stadionweg 130-2

€ 1.200.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
189 m2
|
AANTAL KAMERS:
5
Share

Stadionweg 130-2, 1077 SW Amsterdam Op een top locatie in Amsterdam Zuid, op loopafstand van de Zuidas, de Beethovenstraat en de Cornelis Schuytstraat, bieden wij dit riante bovenhuis aan van ca. 189m². De woning beschikt over meerdere slaapkamers, twee badkamers en heeft reeds de beschikking…

Stadionweg 130-2, 1077 SW Amsterdam

Op een top locatie in Amsterdam Zuid, op loopafstand van de Zuidas, de Beethovenstraat en de Cornelis Schuytstraat, bieden wij dit riante bovenhuis aan van ca. 189m². De woning beschikt over meerdere slaapkamers, twee badkamers en heeft reeds de beschikking over een vergunning voor het realiseren van een dakterras. Met de aanleg van een interne trap en toegangsluik zijn hiervoor reeds de eerste stappen gezet!

Locatie / bereikbaarheid:
Dit gedeelte van de Stadionweg is zeer gunstig gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer en diverse uitvalswegen (ring A10). Het treinstation Amsterdam Zuid is op loopafstand met directe verbindingen naar Centraal of Schiphol. Tevens zeer gunstig gelegen ten opzichte van het Beatrixpark, de Beethovenstraat en de Cornelis Schuytstraat. De diversiteit aan winkels en gezellige restaurantjes maken deze buurt tot een van de meest geliefde buurten van Amsterdam. Het Concertgebouw, alle grote musea en het Vondelpark bevinden zich op 5 à 10 minuten fietsafstand. De woning ligt om de hoek van verschillende goede basisscholen, middelbare scholen, de British School en de Amsterdam International Community School. In dit stadsdeel is het mogelijk om zonder wachtlijst twee parkeervergunningen te verkrijgen.

Indeling:
Via de buitentrap bereikt u de entree met eigen voordeur op de eerste verdieping.

Tweede verdieping:
Entree, riante hal met toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de royale woonkamer van ruim 12 meter diep. Grote raampartijen voorzien deze ruimte van bijzonder veel lichtinval en geeft u tevens vrij uitzicht via de Holbeinstraat op de Zuidas. Het gehele jaar geniet u van de zon in deze ruimte. De woonkamer loopt door in de eetkamer waar zich aan de achterzijde openslaande deuren bevinden naar het eerste balkon. Hier heeft u een fijne uitkijk over de rustige binnentuin. Deze tuin is een stilte tuin, ontworpen door een bekende tuinarchitecte Mien Ruijs en bevat naast mooie bomen ook vijvers en heeft de status van monument. De keuken is eveneens aan de achterzijde gelegen en beschikt naast een marmeren aanrechtblad over een magnetron, koelkast, vriezer. Tevens zijn de inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser en oven allen van het gerenommeerde merk Smeg. Het toilet met fontein treft u separaat in de hal. Op deze verdieping bevindt zich een slaapkamer die ook ideaal te gebruiken is als werkkamer met openslaande deuren naar het tweede balkon. Middels deze goed bemeten kamer verschaft u zichzelf toegang tot de badkamer. De badkamer beschikt over een ligbad met douche en een wastafel. Via een interne trap bij de entree is er toegang tot de achterzijde van de vierde verdieping.

Vierde verdieping:
Hal met toegang tot alle vertrekken. Op deze verdieping bevinden zich een drietal (slaap)kamers. De eerste ruime slaapkamer staat in verbinding met de badkamer, welke is voorzien van een douche, wastafel en toilet. Tevens is deze badkamer ook rechtstreeks vanaf de hal te bereiken. De middelste kamer is voorzien van een wasbak en de benodigde aansluitingen voor wasmachine en droger. De achterste slaapkamer dient thans als masterbedroom en geeft u samen met de middelste kamer toegang tot het derde balkon. Aan het einde van de hal bevindt zich de bergruimte. In deze ruimte zijn al de eerste stappen gezet in het realiseren van het toekomstig dakterras door middel van het aanbrengen van een comfortabele houten spiltrap en de installatie van het toegangsluik (200x100) tot het dak.

Kortom: Een riante woning van ca. 189m² met veel verbouwingsmogelijkheden en helemaal naar eigen smaak in te richten. Met alle voorzieningen op een steenworp afstand is het heerlijk wonen aan de Stadionweg!

Stadionweg:
Een stadion is reeds vanaf de tijd van de Grieken een wedstrijdveld met excentrisch oplopende zitplaatsen. De weg loopt langs de plaats waar tijdens de benoeming in 1922 het stadion stond (ter hoogte van de huidige Amazonestraat). Het Olympisch Stadion (aan het plein) is gebouwd voor de Olympische Spelen van 1928 (Bron: Stadatlas Amsterdam).

Bijzonderheden:
- Gebruiksoppervlakte wonen ca. 189m² (NEN-2580 meetrapport aanwezig)
- Gemeentelijk monument
- Drie balkons aan de achterzijde, verdeeld over twee verdiepingen
- Mogelijkheid voor het aanleggen van een uniek dakterras
- Wonen op een top locatie in Amsterdam Zuid
- Eigen entree vanaf de eerste verdieping
- Actieve en gezonde VvE, professioneel beheerd bij Ter Linden en Heijer VvE Beheer
- Meerjaren onderhoudsplan aanwezig
- Servicekosten: €400,98 per maand, exclusief €260,00 voorschot stookkosten
- Blokverwarming
- Recht van erfpacht. AB 2016. 1 jaarlijkse indexering. De canon bedraagt €1.877,51 betreft de periode 1 januari 2024 t/m 31 december 2024. Tijdvak: 03-08-2022 t/m 15-04-2063.
- Overstap eeuwigdurende erfpacht vastgelegd bij de notaris op 03-08-2022. Jaarcanon per 16-04-2063: €3.363,89 exclusief inflatie.
- Parkeren via vergunningstelsel met mogelijkheid tot het per direct verkrijgen van twee parkeervergunningen (bron: Parkeren en Verkeer, Gemeente Amsterdam)
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens