Amsterdam

Amsterdam – Stadionweg 152hs

Stadionweg 152hs

€ 2.850,- P.M.
|
OPPERVLAKTE:
120 m2
|
AANTAL KAMERS:
4
Share

Stadionweg 152-P, 1077 SV te Amsterdam Op een unieke locatie in Amsterdam-Zuid verhuren wij een licht en ruim benedenhuis met drie slaapkamers en een terras aan de gemeenschappelijke binnentuin. Het appartement wordt momenteel volledig gerenoveerd en het complex is voorzien van een lift. Ligging Het…

Stadionweg 152-P, 1077 SV te Amsterdam

Op een unieke locatie in Amsterdam-Zuid verhuren wij een licht en ruim benedenhuis met drie slaapkamers en een terras aan de gemeenschappelijke binnentuin. Het appartement wordt momenteel volledig gerenoveerd en het complex is voorzien van een lift.

Ligging
Het appartement ligt om de hoek van de Beethovenstraat en is gunstig gelegen ten opzichte van de diverse openbaar vervoersvoorzieningen (o.a. station Zuid WTC), uitvalswegen maar ook het Beatrixpark, het Vondelpark, het Museumplein, en de Pijp liggen allemaal op loopafstand. In de Beethovenstraat zijn tal van gerenommeerde kledingzaken alsmede diverse delicatessenwinkels, supermarkten en restaurants. Binnen enkele minuten bent u met de auto op de A10.

Indeling:
Begane grond:
Entree, tochtportaal. Riante hal waar alle vertrekken op uitkomen. Lichte doorzon woonkamer met open keuken aan de achterzijde voorzien van 4-pits Inductiekookplaat, vaatwasser, oven, magnetron, koelkast en vriezer. Het terras gelegen op het noord-oosten is bereikbaar vanuit de open keuken en grenst aan de gemeenschappelijke binnentuin. Eerste slaapkamer gelegen aan de voorzijde en beschikt over een eigen badkamer voorzien van inloopdouche en wastafel. De masterbedroom gelegen aan de achterzijde en beschikt over een eigen badkamer voorzien van inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. Vanaf de hal is een separaat toilet bereikbaar, deze ruimte is tevens voorzien van wasmachine- en drogeraansluiting. De voorzijde en achterzijde van het appartement is voorzien van dubbelglas en door het gehele appartement ligt een fraaie houtenvloer.

In de kelder van het complex bevindt zich nog een ruime berging (ca. 7m²).

Stadionweg:
Een stadion is reeds vanaf de tijd van de Grieken een wedstrijdveld met excentrisch oplopende zitplaatsen. De weg loopt langs de plaats waar tijdens de benoeming in 1922 het stadion stond ( ter hoogte van de huidige Amazonestraat). Het stadion aan het plein is gebouwd voor de Olympische Spelen van 1928.
(Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
– Benedenhuis met een oppervlakte ca 120 m²
– Drie slaapkamers, twee badkamers
– Niet geschikt voor woningdelers
– Terras aan de binnentuin op het noord-oosten (ca. 11m²)
– Voorzijde en achterzijde appartement voorzien van dubbel glas
– Eigen entree
– Waarborgsom twee maanden
– Blokverwarming
– Exclusief maandelijkse bijdrage van € 190,48 zijnde voorschot stook- en servicekosten
– Exclusief eenhedentarief Waternet
– Parkeren via vergunningstelsel
– Oplevering per direct

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens