Amsterdam

Amsterdam – Stadionweg 154-1*

Stadionweg 154-1*

€ 3.000,- P.M.
|
OPPERVLAKTE:
120 m2
|
AANTAL KAMERS:
3
Share

Stadionweg 154-I, 1077 TA te Amsterdam Op een unieke locatie in Amsterdam-Zuid verhuren wij een licht en ruim appartement met twee slaapkamers en een balkon. Het appartement verkeert in goede staat en het complex is voorzien van een lift en camerabeveiliging. Ligging Het appartement ligt…

Stadionweg 154-I, 1077 TA te Amsterdam

Op een unieke locatie in Amsterdam-Zuid verhuren wij een licht en ruim appartement met twee slaapkamers en een balkon. Het appartement verkeert in goede staat en het complex is voorzien van een lift en camerabeveiliging.

Ligging
Het appartement ligt om de hoek van de Beethovenstraat en is gunstig gelegen ten opzichte van de diverse openbaar vervoersvoorzieningen (o.a. station Zuid WTC) en uitvalswegen maar ook het Beatrixpark, Vondelpark, Museumplein, en de Pijp liggen allen op loopafstand. In de Beethovenstraat zijn tal van gerenommeerde kledingzaken alsmede diverse delicatessenwinkels, supermarkten en restaurants. Binnen enkele minuten bent u met de auto op de A10.

Indeling:

Begane grond:
Gezamenlijk entree. Trappenhuis en lift.

Eerste verdieping:
Entree. Riante hal waar alle vertrekken op uitkomen. Lichte woonkamer met open keuken aan de achterzijde voorzien van 6-pits gasfornuis, vaatwasser, oven, magnetron, koelkast en vriezer. Het balkon gelegen op het noorden is bereikbaar vanuit de woonkamer. Eerste slaapkamer is gelegen aan de achterzijde. De Master bedroom is tevens gelegen aan de achterzijde, beschikt over een klein balkon met fraai uitzicht over de binnentuin en heeft direct toegang tot de badkamer voorzien van ligbad, douche, en dubbele wastafel. De voorzijde van het appartement is voorzien van dubbelglas en door het gehele appartement ligt een fraaie houten vloer. In de kelder van het complex bevindt zich nog een ruime berging (ca. 6m²).

Stadionweg:
Een stadion is reeds vanaf de tijd van de Grieken een wedstrijdveld met excentrisch oplopende zitplaatsen. De weg loopt langs de plaats waar tijdens de benoeming in 1922 het stadion stond ( ter hoogte van de huidige Amazonestraat). Het stadion aan het plein is gebouwd voor de Olympische Spelen van 1928. (Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
- Oppervlakte ca. 130 m²
- Twee slaapkamers, mogelijkheid tot creëren derde
- Twee balkons op het noorden
- Appartement wordt leeg opgeleverd
- Voorzijde appartement voorzien van dubbel glas
- Video intercom
- Complex is voorzien van een lift
- Blokverwarming
- Exclusief maandelijkse bijdrage van € 196,97 zijnde voorschot stook- en
servicekosten
- Exclusief eenhedentarief Waternet
- Parkeren via vergunningstelsel
- Beschikbaar per 1 oktober 2022

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens