Amsterdam

Amsterdam – Stadionweg 160hs*

Stadionweg 160hs*

€ 3.550,- P.M.
|
OPPERVLAKTE:
120 m2
|
AANTAL KAMERS:
4
Share

Stadionweg 160hs, 1077TA te Amsterdam Op een unieke locatie in Amsterdam-Zuid verhuren dit hoogwaardig gerenoveerde begane grond appartement (ca. 120m²) met drie slaapkamers en drie badkamers! Ligging Het appartement ligt om de hoek van de Beethovenstraat en is gunstig gelegen ten opzichte van de diverse…

Stadionweg 160hs, 1077TA te Amsterdam

Op een unieke locatie in Amsterdam-Zuid verhuren dit hoogwaardig gerenoveerde begane grond appartement (ca. 120m²) met drie slaapkamers en drie badkamers!

Ligging
Het appartement ligt om de hoek van de Beethovenstraat en is gunstig gelegen ten opzichte van de diverse openbaar vervoersvoorzieningen (o.a. station Zuid WTC), uitvalswegen maar ook het Beatrixpark, het Vondelpark, het Museumplein, en de Pijp liggen allemaal op loopafstand. In de Beethovenstraat zijn tal van gerenommeerde kledingzaken alsmede diverse delicatessenwinkels, supermarkten en restaurants. Binnen enkele minuten bent u met de auto op de A10.

Indeling:
Eigen entree op de begane grond. Hal met toegang tot alle vertrekken. De lichte woonkamer is aan de voorzijde gelegen en is voorzien van een open keuken met inductieplaat, vaatwasser, oven, magnetron, koelkast en vriezer. Vanaf de hal is er toegang tot de masterbedroom aan de voorzijde met fraaie walk-in closet en open badkamer voorzien van ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. De tweede ruime slaapkamer is aan de achterzijde gelegen en is voorzien van een praktische inbouwkast. De tweede badkamer is tevens aan de achterzijde gelegen en beschikt over een ligbad en een dubbele wastafel. Tot slot bevindt ook de derde slaapkamer zich aan de achterzijde en heeft deze slaapkamer een eigen badkamer met inloopdouche en wastafel. Het terras is aan de achterzijde gelegen en bereikbaar vanuit beide slaapkamers.

Stadionweg:
Een stadion is reeds vanaf de tijd van de Grieken een wedstrijdveld met excentrisch oplopende zitplaatsen. De weg loopt langs de plaats waar tijdens de benoeming in 1922 het stadion stond (ter hoogte van de huidige Amazonestraat). Het stadion aan het plein is gebouwd voor de Olympische Spelen van 1928.
(Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht, ca 120m²
- Drie slaapkamers en drie badkamers
- Terras op het noorden
- Niet geschikt voor woningdelers
- Berging in de onderbouw
- Twee maanden waarborgsom
- Blokverwarming
- Exclusief maandelijkse bijdrage van €190,48 (inclusief stookkosten en warm water)
- Parkeren via vergunningstelsel
- Oplevering per 6 oktober 2023

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens