Amsterdam

Amsterdam – Stadionweg 162I

Stadionweg 162I

€ 2.850,- P.M.
|
OPPERVLAKTE:
116 m2
|
AANTAL KAMERS:
4
Share

Stadionweg 162-I, 1077 SR te Amsterdam Op een unieke locatie in Amsterdam-Zuid verhuren wij een licht en ruim appartement met drie slaapkamers en twee badkamers. Het appartement verkeert in keurige staat en het complex is voorzien van een lift. Ligging Het appartement ligt om de…

Stadionweg 162-I, 1077 SR te Amsterdam

Op een unieke locatie in Amsterdam-Zuid verhuren wij een licht en ruim appartement met drie slaapkamers en twee badkamers. Het appartement verkeert in keurige staat en het complex is voorzien van een lift.

Ligging
Het appartement ligt om de hoek van de Beethovenstraat en is gunstig gelegen ten opzichte van de diverse openbaar vervoersvoorzieningen (o.a. station Zuid WTC), uitvalswegen maar ook het Beatrixpark, het Vondelpark, het Museumplein, en de Pijp liggen allemaal op loopafstand. In de Beethovenstraat zijn tal van gerenommeerde kledingzaken alsmede diverse delicatessenwinkels, supermarkten en restaurants. Binnen enkele minuten bent u met de auto op de A10.

Indeling:
Begane grond:
Gezamenlijk entree. Trappenhuis en lift.

Eerste verdieping:
Entree. Hal waar alle vertrekken op uitkomen. Riante en lichte woonkamer aan de voorzijde met open keuken voorzien van alle gemakken. Masterbedroom aan de achterzijde met toegang tot het balkon en toegang tot de eigen ruime badkamer. De tweede ruime slaapkamer is tevens aan de achterzijde gelegen. De tweede badkamer is bereikbaar vanaf de hal. De derde slaapkamer is aan de voorzijde gelegen. Het appartement beschikt in de kelder nog over een ruime privéberging.

Stadionweg:
Een stadion is reeds vanaf de tijd van de Grieken een wedstrijdveld met excentrisch oplopende zitplaatsen. De weg loopt langs de plaats waar tijdens de benoeming in 1922 het stadion stond (ter hoogte van de huidige Amazonestraat). Het stadion aan het plein is gebouwd voor de Olympische Spelen van 1928.
(Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht, ca 120m²
– Drie slaapkamers, twee badkamers
– Balkon gelegen op het noorden
– LET OP: Foto’s zijn van een vergelijkbaar appartement
– Voorzijde appartement voorzien van dubbel glas
– Net appartement, wordt voor oplevering nog geschilderd en de vloer wordt behandeld
– Niet geschikt voor woningdelers
– Video intercom
– Complex is voorzien van een lift
– Berging in de onderbouw
– Blokverwarming
– Exclusief maandelijkse bijdrage van €196,97 (inclusief stookkosten en warm water)
– Parkeren via vergunningstelsel
– Oplevering op zijn vroegst per half september

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Reageren

Persoonsgegevens

Adresgegevens

Contactgegevens