Amsterdam

Amsterdam – Stadionweg 164-2

Stadionweg 164-2

€ 2.250,- P.M.
|
OPPERVLAKTE:
85 m2
|
AANTAL KAMERS:
3
Share

Stadionweg 164-2, 1077 TB te Amsterdam Op een unieke locatie in Amsterdam-Zuid verhuren wij dit bijzonder lichte appartement met twee slaapkamers. Het appartement verkeert in keurige staat en het complex is voorzien van een lift en camerabeveiliging. Ligging: Het appartement ligt om de hoek van…

Stadionweg 164-2, 1077 TB te Amsterdam

Op een unieke locatie in Amsterdam-Zuid verhuren wij dit bijzonder lichte appartement met twee slaapkamers. Het appartement verkeert in keurige staat en het complex is voorzien van een lift en camerabeveiliging.

Ligging:
Het appartement ligt om de hoek van de Beethovenstraat en is gunstig gelegen ten opzichte van de diverse openbaar vervoersvoorzieningen (o.a. station Zuid WTC) en uitvalswegen maar ook het Beatrixpark, Vondelpark, Museumplein, en de Pijp liggen allen op loopafstand. In de Beethovenstraat zijn tal van gerenommeerde kledingzaken alsmede
diverse delicatessenwinkels, supermarkten en restaurants. Binnen enkele minuten bent u met de auto op de A10.

Indeling:

Begane grond:
Gezamenlijk entree. Trappenhuis en lift en camerabeveiliging.

Tweede verdieping:
Entree. Hal met toegang tot alle vertrekken. Ruime master bedroom met fraai uitzicht op het Minervaplein. Aangrenzend de tweede slaapkamer. Keuken voorzien van inductiekookplaat, oven, magnetron, vaatwasser, koelkast en vriezer. De doorzonwoonkamer is ruim opgezet en heeft aan drie kanten ramen die de kamer bijzonder licht maken. De externe berging treft u in de onderbouw.

Stadionweg:
Een stadion is reeds vanaf de tijd van de Grieken een wedstrijdveld met excentrisch oplopende zitplaatsen. De weg loopt langs de plaats waar tijdens de benoeming in 1922 het stadion stond ( ter hoogte van de huidige Amazonestraat). Het stadion aan het plein is gebouwd voor de Olympische Spelen van 1928. (Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht, ca 85m²
- Twee slaapkamers
- Voorzien van dubbel glas
- Video intercom
- Complex is voorzien van een lift
- Appartement is onlangs voorzien van fraaie radiatorombouwen (zie foto 4&5)
- Blokverwarming
- Exclusief maandelijkse bijdrage van €136,29 (inclusief stookkosten en warm water)
- Parkeren via vergunningstelsel
- Beschikbaar per 1 september 2022

aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens