Amsterdam

Amsterdam – Stadionweg 166-4

Stadionweg 166-4

€ 3.750,- P.M.
|
OPPERVLAKTE:
125 m2
|
AANTAL KAMERS:
4
Share

Stadionweg 166-IV, 1077 SR te Amsterdam Op een unieke locatie in Amsterdam-Zuid verhuren wij een licht en ruim bovenhuis met drie slaapkamers en een balkon. Het appartement verkeert in keurige staat en het complex is voorzien van een lift. Ligging Het appartement ligt om de…

Stadionweg 166-IV, 1077 SR te Amsterdam

Op een unieke locatie in Amsterdam-Zuid verhuren wij een licht en ruim bovenhuis met drie slaapkamers en een balkon. Het appartement verkeert in keurige staat en het complex is voorzien van een lift.

Ligging
Het appartement ligt om de hoek van de Beethovenstraat en is gunstig gelegen ten opzichte van de diverse openbaar vervoersvoorzieningen (o.a. station Zuid WTC), uitvalswegen maar ook het Beatrixpark, het Vondelpark, het Museumplein, en de Pijp liggen allemaal op loopafstand. In de Beethovenstraat zijn tal van gerenommeerde kledingzaken alsmede diverse delicatessenwinkels, supermarkten en restaurants. Binnen enkele minuten bent u met de auto op de A10.

Indeling:
Begane grond:
Gezamenlijk entree. Trappenhuis en lift.

Vierde verdieping:
Entree. Hal waar alle vertrekken op uitkomen. Riante en lichte L-vormige woonkamer met open keuken voorzien van 5-pits gasfornuis, vaatwasser, combi-oven, koelkast en vriezer. Het balkon gelegen op het oosten is bereikbaar vanuit de woonkamer. Twee van de drie slaapkamers bevinden zich aan de voorzijde van het appartement met fraai uitzicht over het Minervaplein. Masterbedroom gelegen aan de achterzijde met toegang tot de ruime badkamer voorzien van ligbad, douche, dubbele wastafel en toilet. Separaat toilet met wasmachine- en drogeraansluiting bereikbaar vanaf de hal.

Het gehele appartement is voorzien van een fraaie houten parketvloer.

Stadionweg:
Een stadion is reeds vanaf de tijd van de Grieken een wedstrijdveld met excentrisch oplopende zitplaatsen. De weg loopt langs de plaats waar tijdens de benoeming in 1922 het stadion stond (ter hoogte van de huidige Amazonestraat). Het stadion aan het plein is gebouwd voor de Olympische Spelen van 1928.
(Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht, ca 125m²
- Drie slaapkamers
- Balkon gelegen op het oosten
- Voorzijde appartement voorzien van dubbel glas
- Video intercom
- Complex is voorzien van een lift
- Berging in de onderbouw
- Blokverwarming
- Exclusief maandelijkse bijdrage van €202,03 (inclusief stookkosten en warm water)
- Parkeren via vergunningstelsel
- Beschikbaar per 01-06-2024

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens