Amsterdam

Amsterdam – Stadionweg 214-3

Stadionweg 214-3

€ 1.150.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
176 m2
|
AANTAL KAMERS:
7
Share

Stadionweg 214-3, 1077 TE te Amsterdam. Op een toplocatie in Amsterdam Zuid, op loopafstand van de Zuidas, de Beethovenstraat en de Cornelis Schuytstraat, bieden wij dit riante bovenhuis aan van ca. 176m². Het appartement beschikt over vijf (slaap)kamers, twee badkamers en is in diverse kamers…

Stadionweg 214-3, 1077 TE te Amsterdam.
Op een toplocatie in Amsterdam Zuid, op loopafstand van de Zuidas, de Beethovenstraat en de Cornelis Schuytstraat, bieden wij dit riante bovenhuis aan van ca. 176m². Het appartement beschikt over vijf (slaap)kamers, twee badkamers en is in diverse kamers voorzien van airconditioning.

Ligging/bereikbaarheid:
Dit gedeelte van de Stadionweg is zeer gunstig gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer en diverse uitvalswegen (ring A10). Het treinstation Amsterdam-Zuid (WTC) is op loopafstand met directe verbindingen naar Centraal of Schiphol. Tevens zeer gunstig gelegen ten opzichte van de Beethovenstraat en de Cornelis Schuytstraat met zijn diversiteit aan winkels en gezellige restaurantjes die deze buurt tot een van de meest geliefde buurten van Amsterdam maakt. Het appartement ligt om de hoek van verschillende goede basisscholen, middelbare scholen, de British School en de Amsterdam International Community School. In dit stadsdeel is het mogelijk per adres zonder wachtlijst twee parkeervergunningen te verkrijgen.

Indeling:
Via de buitentrap bereikt u de voordeur van het gemeenschappelijke trappenhuis op de eerste verdieping.

Derde verdieping:
Entree, riante hal met toegang tot alle vertrekken. De lichte woonkamer beschikt nog over de originele en suite deuren en heeft aan de achterzijde openslaande deuren naar het eerste balkon. De open keuken met eiland is aan de achterzijde gelegen en beschikt over een 4-pits gasfornuis, oven, stoomoven, vaatwasser, dubbele vriezer en koelkast. De open keuken is voorzien van airconditioning. Aan de voorzijde de eerste slaapkamer die ook ideaal te gebruiken is als werkkamer. De tweede (slaap)kamer is ook aan de voorzijde gelegen, deze dient nu als kastenkamer. De derde (ruime) slaapkamer is aan de achterzijde gelegen en beschikt over een eigen badkamer met regendouche en wastafel en heeft airconditioning plus openslaande deuren naar het tweede balkon. Separaat toilet met fontein bereikbaar vanaf de hal. Via een interne trap is er toegang tot de achterzijde van de vierde verdieping.

Vierde verdieping:
Hal met toegang tot alle vertrekken. De vierde (slaap)kamer treft u aan uw rechterzijde. Tussen deze slaapkamer en de masterbedroom een praktische waskamer met de daarvoor benodigde aansluitingen. De masterbedroom is aan het einde van de hal gelegen en beschikt over een fraaie inloopkast. Beide slaapkamers op deze verdieping beschikken over airconditioning. Vanaf de hal is de tweede badkamer te bereiken voorzien van inloopdouche, dubbele wastafel en toilet.

Stadionweg:
Een stadion is reeds vanaf de tijd van de Grieken een wedstrijdveld met excentrisch oplopende zitplaatsen. De weg loopt langs de plaats waar tijdens de benoeming in 1922 het stadion stond (ter hoogte van de huidige Amazonestraat). Het Olympisch Stadion (aan het plein) is gebouwd voor de Olympische Spelen van 1928. (Bron: Stadatlas Amsterdam).

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht, 176m² (Nen meetrapport aanwezig)
- Twee balkons, samen ca. 9m2
- VVE Stadionweg 214, bestaande uit 5 appartementen (Professioneel beheer door Falcon VVE Management)
- Servicekosten: € 136,01 per maand
- MJOP aanwezig
- In 2016 volledig gerenoveerd
- Erfpacht afgekocht tot 2055 (AB1994)
- Volledig voorzien dubbel glas
- Airconditioning in de keuken en alle slaapkamers (behalve 3e verdieping voorzijde)
- Energielabel D
- CV-installatie, Nefit HR uit 2015
- 5 (slaap)kamers, 2 badkamers
- Parkeren via vergunningstelsel, thans krijgt u nog per direct 2 parkeervergunningen
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens