Amsterdam

Amsterdam – Stadionweg 59-2

Stadionweg 59-2

€ 900.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
126 m2
|
AANTAL KAMERS:
4
Share

Stadionweg 59-2, 1077SX Amsterdam Ruim en goed onderhouden appartement (ca. 126m²), gelegen op de hoek Holbeinstraat en Stadionweg in stadsdeel Oud-Zuid. De woning is gesitueerd op de tweede verdieping en beschikt over een riante living, twee goed bemeten slaapkamers en voldoende opbergmogelijkheden. Het complex waarin…

Stadionweg 59-2, 1077SX Amsterdam

Ruim en goed onderhouden appartement (ca. 126m²), gelegen op de hoek Holbeinstraat en Stadionweg in stadsdeel Oud-Zuid. De woning is gesitueerd op de tweede verdieping en beschikt over een riante living, twee goed bemeten slaapkamers en voldoende opbergmogelijkheden. Het complex waarin het appartement gelegen is, beschikt over een lift. Het is heerlijk wonen aan de Stadionweg met alle voorzieningen op een steenworp afstand van het appartement gelegen!

Locatie & Bereikbaarheid:

De woning is zeer gunstig gelegen ten opzichte van de Beethovenstraat en de Cornelis Schuytstraat met een diversiteit aan winkels en boetieks, die deze buurt tot één van de meest geliefde buurten van Amsterdam maakt. Aan horeca ook geen gebrek in de directe omgeving van het appartement: veel leuke terrassen, cafés, lunchrooms en restaurants sieren de buurt. Het appartement is omringd door goede basis- en middelbare scholen (waaronder de British School en de Amsterdam International Community School) en kinderopvang. Ook diverse stadsparken voor waaronder het welbekende Vondelpark, het Beatrixpark alsmede het Amstelpark zijn dichtbij de woning gelegen. Hier kunt u terecht voor sport en recreatie.

De bereikbaarheid is uitstekend: Station Zuid/WTC, met metro’s, treinen en bussen in alle richtingen is op loopafstand gelegen. Er is hier tevens een directe verbinding met luchthave Schiphol. Vanaf station Zuid/WTC geraakt u binnen 10 minuten op Amsterdam Centraal Station. Vanaf hier vertrekken bussen, treinen, trams én metro’s in alle richtingen en kunt u met de pont het IJ oversteken. Er is ruimschoots parkeergelegenheid aan de Stadionweg, u kunt thans zonder wachttijd twee parkeervergunningen verkrijgen.

Indeling:

Begane grond:
Goed onderhouden gemeenschappelijk entree met lift.

Tweede verdieping:
Entree, hal met toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde van de woning is de gezellige en lichte woonkamer met sfeervolle erker gesitueerd. De woonkamer loopt door in de eetkamer. Grote raampartijen voorzien deze ruimte van bijzonder veel lichtinval. De eerste goed bemeten slaapkamers is tevens aan de voorzijde van de woning gesitueerd en beschikt over handige inbouwkasten. De keuken treft u aan de achterzijde en is voorzien van een kookeiland met een 4-pits gasfornuis, een koelkast, vriezer, spoelbak, vaatwasser, oven en extra bergruimte. Middels openslaande deuren bereikt u vanuit de keuken het Franse balkon. De master bedroom is aan de achterzijde van het appartement gelegen en beschikt over twee grote raampartijen. De badkamer bereikt u via de hal en is uitgerust met een dubbele marmeren wastafel met meubel en een inloopdouche. Het toilet met fontein treft u separaat in de hal.

Kortom: wonen met alle voorzieningen binnen handbereik in Amsterdam Oud-Zuid!

Stadionweg:
Een stadion is reeds vanaf de tijd van de Grieken een wedstrijdveld met excentrisch oplopende zitplaatsen. De weg loopt langs de plaats waar tijdens de benoeming in 1922 het stadion stond (ter hoogte van de huidige Amazonestraat). Het Olympisch Stadion (aan het plein) is gebouwd voor de
Olympische Spelen van 1928. (Bron: Stadatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht 126,40m² (NEN2580 rapport aanwezig)
- Frans balkon
- Riante living
- Wonen op een top locatie in Amsterdam Zuid
- Lift aanwezig
- Twee slaapkamers
- Actieve en gezonde VVE met 26 leden
- VVE professioneel beheerd bij Stedeplan
- Servicekosten €306,89 exclusief voorschot stookkosten
- Voorschot stookkosten en warm water: €555,-
- Schilderwerk dit jaar gedaan
- Eigendom belast met erfpacht: AB2000
- Canon €1.414,83 per jaar: jaarlijkse indexering
- Tijdvak loopt van 16 april tot 15 april 2055
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens