Amsterdam

Amsterdam – Stadionweg 63hs

Stadionweg 63hs

€ 950.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
112 m2
|
AANTAL KAMERS:
4
Share

Stadionweg 63hs, 1077 SC te Amsterdam Op een geweldige locatie in Amsterdam Zuid bieden wij dit royale appartement (ca. 112m²) aan. De parterre beschikt over een ruime living, drie slaapkamers en een zonnige achtertuin. Het object dient verbouwd te worden tot woonhuis, maar biedt bijzonder…

Stadionweg 63hs, 1077 SC te Amsterdam

Op een geweldige locatie in Amsterdam Zuid bieden wij dit royale appartement (ca. 112m²) aan. De parterre beschikt over een ruime living, drie slaapkamers en een zonnige achtertuin. Het object dient verbouwd te worden tot woonhuis, maar biedt bijzonder veel mogelijkheden!

Locatie & bereikbaarheid:

De woning is zeer gunstig gelegen ten opzichte van de Beethovenstraat en de Cornelis Schuytstraat met een diversiteit aan winkels en boetieks, die deze buurt tot één van de meest geliefde buurten van Amsterdam maakt. Aan horeca ook geen gebrek in de directe omgeving van het appartement: veel leuke terrassen, cafés, lunchrooms en restaurants sieren de buurt. Het appartement is omringd door goede basis- en middelbare scholen (waaronder de British School en de Amsterdam International Community School) en kinderopvang. Ook diverse stadsparken voor waaronder het welbekende Vondelpark, het Beatrixpark alsmede het Amstelpark zijn dichtbij de woning gelegen. Hier kunt u terecht voor sport en recreatie.

De bereikbaarheid is uitstekend: Station Zuid/WTC, met metro’s, treinen en bussen in alle richtingen is op loopafstand gelegen. Er is hier tevens een directe verbinding met luchthave Schiphol. Vanaf station Zuid/WTC geraakt u binnen 10 minuten op Amsterdam Centraal Station. Vanaf hier vertrekken bussen, treinen, trams én metro’s in alle richtingen en kunt u met de pont het IJ oversteken. Er is ruimschoots parkeergelegenheid aan de Stadionweg, u kunt thans zonder wachttijd twee parkeervergunningen verkrijgen.

Bestemming:
Tot voor kort heeft het object dienst gedaan als fysiopraktijk, maar de bestemming (woonruimte) is nooit gewijzigd. De volgende eigenaar dient de woning te verbouwen zodat het weer als woonruimte te gebruiken is. Het object is geheel naar eigen wens te verbouwen.

Indeling:
Begane grond:
Nette gemeenschappelijke entree. Ruime hal voorzien van een inbouwkast en toegang tot alle vertrekken. Separaat toilet met fontein. Riante doorzonkamer van ruim 11 meter diep met openslaande deuren naar de achtertuin. Er komt bijzonder veel natuurlijk daglicht binnen wat de ruimte heerlijk licht maakt en zorgt voor een ruimtelijk gevoel. Centraal in het midden van de living staat een keukenblok met wasbak. Een handige inbouwkast in de woon-/eetkamer behoort tot de vele gemakken van dit object.

Middels de openslaande deuren aan de achterzijde bereikt u de tuin van circa 42m². De tuin is op het zonnige zuiden gelegen en voorzien van een terras en een tuinhuis. De eerste twee goed bemeten slaapkamers zijn tevens aan de achterzijde van het appartement gesitueerd. De master bedroom beschikt over een wastafel met meubel en twee dubbele deuren die toegang tot de tuin verschaffen. Aangrenzend de tweede slaapkamer met directe toegang tot de tuin. Aan de voorzijde treft u de derde ruime slaapkamer voorzien van een wastafel met meubel. Imposante raampartijen zorgen voor veel daglicht in het vertrek.

Kortom: een object met veel mogelijkheden op een centrale locatie in Amsterdam Zuid!

Stadionweg:

Een stadion is reeds vanaf de tijd van de Grieken een wedstrijdveld met excentrisch oplopende zitplaatsen. De weg loopt langs de plaats waar tijdens de benoeming in 1922 het stadion stond (ter hoogte van de huidige Amazonestraat). Het stadion aan het plein is gebouwd voor de Olympische Spelen van 1928. (Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:

- Appartementsrecht 111,50m² (NEN2580 meetrapport aanwezig)

- Royale tuin op het zuiden ca. 42,00m² (NEN2580 meetrapport aanwezig) met tuinhuis

- Woning dient verbouwd te worden, het is in gebruik geweest als praktijk

- Drie slaapkamers

- Veel opbergmogelijkheden

- Gezonde en actieve VVE, bestaande uit 32 leden

- VVE professioneel beheerd door VVE beheer Amsterdam

- VVE in bezit van MJOP

- Servicekosten: €231,20 per maand

- Voorschot stookkosten en warm water: € 277,- per maand (blokverwarming)

- Eigendom belast met erfpacht. Het huidige tijdvak tot en met 1 oktober 2055 is afgekocht

- De erfpacht is onder gunstige voorwaarden vastgeklikt; AB2016 – per 1 oktober 2055 bedraagt de
jaarlijkse canon €2.555,58 plus jaarlijkse indexering en rente

- Gehele appartement voorzien van airconditioning

- Voorzijde voorzien van dubbelglas

- Energielabel F

- Appartement in complex Huize Tesselschade

- Parkeren geschiedt via vergunningstelsel (geen wachttijd, per direct 2 vergunningen te verkrijgen)

- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens