Amsterdam

Amsterdam – Stadionweg 71-1

Stadionweg 71-1

€ 850.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
104 m2
|
AANTAL KAMERS:
5
Share

Stadionweg 71 1, 1077 SE Amsterdam Op een prachtig stuk van de Stadionweg in de welbekende Apollobuurt bieden wij dit courante appartement van ca. 104m² met lift, 3 slaapkamers, een woonkamer met eetkamer en-suite, fijn balkon op het zuiden en separate berging aan. Bereikbaarheid De…

Stadionweg 71 1, 1077 SE Amsterdam

Op een prachtig stuk van de Stadionweg in de welbekende Apollobuurt bieden wij dit courante appartement van ca. 104m² met lift, 3 slaapkamers, een woonkamer met eetkamer en-suite, fijn balkon op het zuiden en separate berging aan.

Bereikbaarheid
De woning is gelegen nabij de Beethovenstraat en de Cornelis Schuytstraat met zijn diversiteit aan winkels en gezellige restaurantjes die deze buurt tot een van de meest geliefde buurten van Amsterdam maakt. Het appartement ligt om de hoek van verschillende goede basis- en middelbare scholen, The British School en The Amsterdam International Community School. Tevens zeer gunstig gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer en diverse uitvalswegen (ring A10). Het treinstation Amsterdam-Zuid (WTC) is op loopafstand met directe verbindingen naar Centraal of Schiphol. In dit stadsdeel is het mogelijk per adres zonder wachtlijst twee parkeervergunningen te verkrijgen.

Indeling
Via de imposante entree bereikt u het gezamenlijk trappenhuis met lift en toegang tot het appartement op de eerste verdieping. Binnenkomst in het appartement via de hal met separaat toilet en toegang tot alle vertrekken.
Direct bij binnenkomst de eerste (slaap)kamer aan de voorzijde. De woonkamer, tevens aan de voorzijde, heeft een eetkamer welke eenvoudig kan worden omgezet tot extra slaapkamer. Deze doorzonkamer beschikt over een klassieke erker en een en-suite met glas-in-lood ramen welke momenteel dient als slaapkamer. Middels openslaande deuren bereikt u het balkon op het zonnige zuiden, met uitzicht over de mooie tuinen. De centraal gelegen keuken beschikt over alle denkbare inbouwapparatuur zoals 4-pitsgasfornuis met afzuigsysteem, oven en veel opbergruimte. Ook vanaf de keuken toegang tot het balkon. Aan de achterzijde bevindt zich de Master bedroom, de grote openslaande ramen voorzien de kamer niet alleen van veel licht, maar zorgen ook voor een heus indoor-outdoor effect. De centraal gelegen badkamer beschikt over een marmerlook tegel, een inloopdouche met regen- en handdouchekop, design radiator en een wastafel met modern meubel.

De gehele woning is voorzien van een mooie parketvloer en strak gestuukte muren. De badkamer en het toilet zijn recent gerenoveerd. Het grotendeels van het appartement heeft dubbelglas met voorzet ramen. Op de vierde verdieping bevindt zich de separate berging van ca. 6 m2.

Bijzonderheden
- Woonoppervlakte: 104m² (NEN-2580 certificaat aanwezig);
- Courant appartement van 3 slaapkamers (optie tot 4 slaapkamers);
- Balkon op het zuiden van ca. 6m²;
- Separate berging van ca. 6m² op de vierde verdieping;
- Lift aanwezig in het gebouw;
- Badkamer en toilet recent gerenoveerd;
- Mooie parketvloer;
- Grotendeels dubbele beglazing en voorzet ramen;
- Gemeentelijk monument;
- Erfpacht loopt t/m 2055. Er is inmiddels overgestapt naar eeuwigdurende erfpacht onder gunstige voorwaarden (vastgeklikt). AB 2016 van toepassing;
- Huidige canon € 1.844,37 per jaar;
- Gezonde en actieve VvE, maandelijkse kosten € 422,75 (waarvan € 132,34 stookkosten p/m);
- Oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens