Amsterdam

Amsterdam – Staringstraat 7-C

Staringstraat 7-C

€ 650.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
77 m2
|
AANTAL KAMERS:
3
Share

Staringstraat 7-C, 1054 VM Amsterdam Op een fantastische plek in het gezellige Amsterdam Oud-West bieden wij dit praktisch ingedeelde appartement van (ca. 77m²) aan. De woning beschikt over twee goed bemeten slaapkamers en is helemaal naar eigen smaak in te richten. Er is een balkon…

Staringstraat 7-C, 1054 VM Amsterdam

Op een fantastische plek in het gezellige Amsterdam Oud-West bieden wij dit praktisch ingedeelde appartement van (ca. 77m²) aan. De woning beschikt over twee goed bemeten slaapkamers en is helemaal naar eigen smaak in te richten. Er is een balkon met vrij uitzicht op de gracht!

Locatie & Bereikbaarheid:
De woning is gelegen op de derde verdieping van het appartementencomplex Vincentius. Binnen het appartementen complex is er een lift aanwezig. Op de begane grond bevindt zich een individuele berging én een gemeenschappelijke overdekte fietsenstalling. Verder is er een groot gemeenschappelijk zonneterras. Deze fraaie centrale plek in Amsterdam vindt u in Oud-West aan de Staringstraat op de hoek van de Kanaalstraat tussen de Jan Pieter Heijestraat en het J.J. Cremerplein in. Het is comfortabel wonen op deze unieke locatie nabij alles wat Amsterdam zo leuk maakt. De Staringstraat en Kanaalstraat zijn prachtige straten met veel bomen. De perfecte combinatie van het wonen in de stad met de rust van een groene omgeving, met de bruisende binnenstad binnen handbereik!

Voor sport en recreatie is eveneens het geliefde Vondelpark op slechts vijf minuten loopafstand gelegen. Voor alle dagelijkse boodschappen kan men om de hoek terecht. Diverse restaurants, cafés en winkels die mensen uit heel Amsterdam trekken zoals de gezellige Ten Katemarkt, de Kinkerstraat, de Overtoom en het Leidseplein zijn binnen handbereik. U bevindt zich tussen rust en ruimte enerzijds en de levendigheid van de Amsterdamse binnenstad anderzijds. De bereikbaarheid met de auto en openbaar vervoer is uitstekend, binnen een paar minuten bent u met de auto op de Ring A-10 en met het openbaar vervoer ligt de stad binnen handbereik. Op een mooie dag kunt u alle bootjes voorbij zien komen en als u zelf een bootje wil kunt u die voor de deur kwijt.

Indeling:
Begane grond:
Centrale entree op de begane grond, om de hoek van de Jacob van Lennepkade. De lift brengt u naar het appartement op de derde verdieping. De gemeenschappelijke fietsenstalling en uw eigen berging bevinden zich tevens op de begane grond.

Derde verdieping:
Via de nette galerij heeft u toegang tot de woning met ideale indeling. Ruime hal met toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde van de woning bevinden zich twee comfortabele en ruime slaapkamers. Centraal in het midden de badkamer, bereikbaar vanuit zowel de hal als de hoofdslaapkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad met douche, wastafel en meer dan genoeg opbergruimte. Er is een separaat toilet met fontein en afgesloten bergkast in de hal.

De riante woonkamer is aan de achterzijde gesitueerd. De imposante raampartijen zorgen voor veel natuurlijk daglicht, waardoor de ruimte open en uitnodigend aanvoelt. Via de woonkamer betreedt u de halfopen keuken die van alle gemakken is voorzien, met o.a. een combinatie koel- en vrieskast, oven en fornuis met onderin een vaatwasser. De keuken biedt naast uitgebreide kastruimtes, ook extra schappen, die geplaatst zijn aan de achterzijde van de keuken. Het royale balkon heeft een fenomenaal uitzicht op de gracht!

Kortom: fantastisch wonen in een energiezuinige woning die volledig naar eigen smaak in te richten is.

Bijzonderheden:

- Appartementsrecht van ca. 77,10m² (NEN2580 meetrapport aanwezig)
- Naar eigen smaak in te richten
- Energielabel B, energiezuinige woning
- Gelegen op eigen grond, dus géén erfpacht
- Appartement is onderdeel van complex Vincentius (met lift!)
- Gezellig gemeenschappelijk zonneterras
- Overdekte fietsenstalling
- Bijzonder veel potentie
- Balkon met vrij uitzicht op de gracht
- Twee ruime slaapkamers
- Rustige locatie vlakbij de bruisende binnenstad
- Gezonde en actieve VvE, professioneel beheerd
- VvE in bezit van MJOP
- Ouderdomsclausule van toepassing
- Nietzelfbewoningsclausule van toepassing
- Oplevering in overleg, kan snel

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens