Amsterdam

Amsterdam – Stolwijkstraat 3III

Stolwijkstraat 3III

€ 875.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
125 m2
|
AANTAL KAMERS:
5
Share

Stolwijkstraat 3-3, 1059 XR Amsterdam Gelegen in de populaire Hoofddorppleinbuurt, bieden wij een dubbel bovenhuis met een heerlijk dakterras aan! Met ca. 125m² beschikt het appartement aan de Stolwijkstraat over meerdere slaapkamers. Het appartement is gelegen op eigen grond. Locatie/bereikbaarheid: De Hoofddorppleinbuurt, gelegen aan de…

Stolwijkstraat 3-3, 1059 XR Amsterdam

Gelegen in de populaire Hoofddorppleinbuurt, bieden wij een dubbel bovenhuis met een heerlijk dakterras aan! Met ca. 125m² beschikt het appartement aan de Stolwijkstraat over meerdere slaapkamers. Het appartement is gelegen op eigen grond.

Locatie/bereikbaarheid:
De Hoofddorppleinbuurt, gelegen aan de rand van stadsdeel Zuid, biedt een unieke combinatie tussen rustig en sfeervol wonen met alle gemakken van de stad binnen handbereik. De dagelijkse boodschappen en vele hippe horecagelegenheden zijn op loopafstand te vinden en tevens ligt het prachtige Vondelpark om de hoek. Daarnaast is het appartement ideaal gelegen ten opzichte van het Centrum, de Zuidas en diverse uitvalswegen waaronder de A10, A9 en de A4. Tot slot zijn er ook diverse openbaar vervoersmogelijkheden in de directe omgeving gelegen, waaronder tramlijn 2 en buslijn 15 en 62.

Indeling:
Entree op de derde verdieping.

Derde verdieping:
Ruime hal met separaat toilet biedt toegang tot alle vertrekken op de derde verdieping. Aan de voorzijde van het appartement, de ruime woonkamer. De drie grote raampartijen brengen een geweldige hoeveelheid aan licht naar binnen, wat de woonkamer tot een zeer aangename ruimte maakt. Aan de linker achterzijde van het appartement bevindt zich de keuken met diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, koelkast en 4-pits gasfornuis.
Aan de rechter achterzijde een kamer welke gebruikt kan worden als eet-, werk- of slaapkamer. Vanuit zowel de keuken als de daarnaast gelegen kamer bereikt u middels openslaande deuren het aangrenzende balkon, gelegen op het Oosten.

Vierde verdieping:
Middels een interne trap in de hal bereikt u de overloop die toegang geeft tot alle vertrekken op de vierde verdieping. Hier valt direct het licht naar binnen vanuit de dakkapel. Aan de voorzijde, de master bedroom met badkamer en-suite. De badkamer beschikt over een toilet, wastafel, douche, ligbad en handdoekenradiator.
Aan de achterzijde bevinden zich twee slaapkamers welke beschikken over openslaande deuren. Tevens is in het midden van deze vierde verdieping een wasruimte gesitueerd met de benodigde aansluiting voor een wasmachine.

Dakterras:
Via een interne trap op de vierde verdieping bereikt u de dakopbouw waar u middels een deur toegang heeft naar het zonnige dakterras van ca. 47m².

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht van ca. 125m² (NEN2580-meetrapport aanwezig)
- Gelegen op eigen grond
- Licht appartement in de geliefde Hoofddorppleinbuurt
- Zonnig dakterras van ca. 47m²
- Vier slaapkamers
- Energielabel D
- Gezonde en actieve Vereniging van Eigenaren met in totaal 4 leden
- Servicekosten €112,50 per maand
- Parkeren via vergunningsstelsel. Bron: Parkeren en Verkeer gemeente Amsterdam
- Oplevering in overleg, kan snel

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens