Amsterdam

Amsterdam – Suikerbakkerssteeg 6A

Suikerbakkerssteeg 6A

€ 375.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
40 m2
|
AANTAL KAMERS:
2
Share

Suikerbakkerssteeg 6A, 1012PW Amsterdam In een oase van rust te midden van het bruisende centrum van Amsterdam ligt dit leuke twee kamer appartement van ca. 40 m². Het appartement beschikt over een open woonkeuken, één slaapkamer aan de achterzijde, een badkamer en een balkon. De…

Suikerbakkerssteeg 6A, 1012PW Amsterdam

In een oase van rust te midden van het bruisende centrum van Amsterdam ligt dit leuke twee kamer appartement van ca. 40 m². Het appartement beschikt over een open woonkeuken, één slaapkamer aan de achterzijde, een badkamer en een balkon. De woning is te bereiken vanuit een idyllisch, afgesloten steegje en is gelegen op de eerste verdieping van een kleinschalig nieuwbouwproject dat is opgeleverd in 2002.

Ligging/bereikbaarheid:
In de oude binnenstad van Amsterdam ligt de Suikerbakkerssteeg. Deze is te bereiken via de Nieuwezijds Voorburgwal of via de Nieuwe Nieuwstraat. De zijstraat is alleen toegankelijk voor bewoners.

De Suikerbakkerssteeg is een uniek en zeer rustig gelegen zijstraat in de oude binnenstad van Amsterdam wat zich kenmerkt door de levendige en bruisende omgeving. De Nieuwe Nieuwstraat is een knusse en rustige zijstraat tussen de Nieuwezijds Voorburgwal en de Nieuwendijk, op loopafstand van o.a. het Centraal Station, de Spuistraat, de Dam, westelijke grachtengordel en de Jordaan. Slechts enkele minuten van de Noordermarkt, de Nieuwmarkt, het Rokin en het Leidseplein. In de directe nabijheid bevinden zich talloze winkels, restaurantjes, cafeetjes en diverse musea. Tram 2, 11 ,12, 13 en 17 op 1 min. en het centraal station op 5 minuten loopafstand.

Indeling:
Begane grond:
Via de Nieuwezijds Voorburgwal en de Nieuwe Nieuwstraat is via een afgesloten steeg toegang tot de gemeenschappelijke entree met trappenhuis naar het appartement op de eerste verdieping.

Eerste verdieping:
Bij binnenkomst loopt u vrijwel direct de lichte woonkamer van het appartement in. De lichte woonkamer heeft een open keuken voorzien van diverse A-merk inbouw apparatuur zoals een oven, koelkast, rvs-werkblad, mengkraan en een inductie kookplaat. Vanuit de woonkamer heeft u uitzicht op de Nieuwe Nieuwstraat.

Het toilet is centraal gelegen en bereikbaar vanaf de hal. Naast het toilet bevindt zich de badkamer, deze is voorzien van een ligbad en een wastafel.

Aan de achterzijde van de woning is de goed bemeten slaapkamer gelegen. Dit is een lichte kamer met genoeg ruimte voor een tweepersoons bed en een kledingkast. Vanuit de slaapkamer is er toegang tot het gezellige balkon.

BIJZONDERHEDEN
- Appartementsrecht van ca. 40 m² (NEN-2580 meetrapport aanwezig)
- Gelegen op eigen grond
- Fijn en licht appartement
- VvE bestaande uit 4 leden
- kleinschalig nieuwbouw project opgeleverd in 2002
- Energielabel B
- Gezonde en actieve VvE
- Maandelijkse servicekosten bedragen €45,63
- Parkeren via vergunningstelsel (Bron: Parkeren en verkeer Gemeente Amsterdam)
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens