Amsterdam

Amsterdam – Timorplein 4A

Timorplein 4A

€ 925.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
114 m2
|
AANTAL KAMERS:
5
Share

Timorplein 4A + PP Gelegen in de populaire Indische buurt bieden wij deze fraaie maisonnette (bijna 115m²) met twee slaapkamers (heel eenvoudig een derde te creëren) en twee balkons aan. Daarnaast is er de mogelijkheid tot het aanleggen van een dakterras. Het appartement maakt deel…

Timorplein 4A + PP

Gelegen in de populaire Indische buurt bieden wij deze fraaie maisonnette (bijna 115m²) met twee slaapkamers (heel eenvoudig een derde te creëren) en twee balkons aan. Daarnaast is er de mogelijkheid tot het aanleggen van een dakterras. Het appartement maakt deel uit van een architectonisch nieuwbouwproject Borneodriehoek dat in 2005 de Zuiderkerkprijs won. Het complex dateert uit 2002 en beschikt over een lift. Het appartement is verdeeld over de drie bovenste verdiepingen van dit bijzondere complex en is door de grote raampartijen bijzonder licht.

INDELING
Via de gemeenschappelijke entree met ruime hal leidt de trap of lift naar de derde verdieping. Entree, garderobe, ruime bergkast, meterkast en trapopgang naar vierde verdieping.

Vierde verdieping
Riante woonkamer met open keuken voorzien van een 5-pits kookplaat met wokbrander van SMEG, vaatwasser, combi-oven, koelkast, vriezer, keukeneiland/eetbar en is afgewerkt met een fraai blad van Belgisch hardsteen. Vanuit de keuken is er toegang tot het eerste ruime balkon. De woonkamer beschikt aan de voorzijde over een vide van maarliefst 5,5 meter waardoor de living een bijzonder ruimtelijk effect krijgt. Grote raampartijen zorgen voor bijzonder veel natuurlijk lichtinval. Aan deze zijde van het appartement is toegang tot het tweede balkon op het zonnige zuidwesten. Deze verdieping is voorzien van een fraaie eiken lamelparketvloer (Danplank). Toilet met fonteintje gelegen naast de trap. Trap naar de vijfde verdieping.

Hal met toegang tot alle vertrekken. Riante masterbedroom aan de voorzijde. Deze kamer is eenvoudig op te delen om een extra slaapkamer te creëren. De tweede slaapkamer is aan de achterzijde gelegen. Centraal treft u de badkamer, deze is voorzien van een ligbad, douche, wastafel, toilet en vloerverwarming. Zowel de wasmachine als de verwarmingsinstallatie zijn netjes in kasten weggewerkt en bereikbaar vanaf de hal.

In de onderbouw van het complex is er nog de beschikking over een eigen berging en een eigen parkeerplaats in de parkeergarage.

LIGGING & BEREIKBAARHEID
De woning ligt in booming Amsterdam Oost en heeft een weids uitzicht over de Borneostraat. Het brede Timorplein biedt een perfecte speelplek voor kinderen maar is tevens ideaal voor diegene die heerlijk op een bankje van de zon wil genieten. Het Timorplein ligt tussen het Oosterpark en het Flevopark en biedt met de nabijgelegen Javastraat en het Javaplein een rijk aanbod aan restaurants, leuke cafés en winkels. Zo vindt men onder meer het historische Badhuis, het veel geprezen restaurant De Wilde Zwijnen en het Pompstation. Verder zijn het filmhuis Studio K, het Tropenmuseum, de bekende Dappermarkt, Artis en Brouwerij ’t IJ in de nabije omgeving te vinden. Overige populaire plekken zijn: Bar Basquiat, Bar Botanique, Restaurant Van Oost, De Kop van Oost, Spaghetteria, Café Paris, Galazzia en Drovers Dog Oost. Er bevindt zich een tramhalte praktisch voor de deur en op een paar minuten loopafstand ligt het NS station Amsterdam Muiderpoort met een goede trein, bus en tramverbinding. Het bruisende centrum is zowel met OV of met de fiets zeer snel te bereiken. Diverse uitvalswegen zijn nabij en er is een goede verbinding naar Ringweg A10.

BIJZONDERHEDEN
- Bijzonder licht maisonette appartement van ca. 114 m² (NEN2580);
- Weids vrij uitzicht aan de voorzijde met veel privacy;
- Ruim balkon op de 4e verdieping aan de achterzijde (Noorden), balkon voorzijde (Zuiden), altijd keuze om de zon of schaduw op te zoeken;
- Energielabel A+;
- Mogelijkheden tot aanleg van een dakterras (verkoper heeft unanieme toestemming VVE onder dezelfde voorwaarden van al gerealiseerde terrassen, overige toestemming/vergunning voor rekening en risico koper);
- Bouwjaar 2002;
- Het Project Borneodriehoek won in 2005 de Zuiderkerkprijs;
- De VVE wordt professioneel beheerd. Er is een MJOP aanwezig;
- Servicekosten bedragen €261,15 per maand;
- Gelegen op erfpachtgrond, afgekocht tot 2051;
- Aanvraag overstap eeuwigdurende erfpacht tijdig gedaan;
- Parkeerplaats in de parkeergarage;
- Eigen berging in de onderbouw;
- Oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens