Amsterdam

Amsterdam – Tintorettostraat 12H

Tintorettostraat 12H

€ 4.500,- P.M.
|
OPPERVLAKTE:
127 m2
|
AANTAL KAMERS:
5
Share

Tintorettostraat 12-huis, 1077 RT Amsterdam Royaal, geheel gelijkvloers benedenhuis (ca. 127m²) met drie goed bemeten slaapkamers en een heerlijke achtertuin, gelegen aan de geliefde Tintorettostraat in Oud-Zuid! De woning beschikt over een riante living met schuifdeuren waardoor de woon- en eetkamer van elkaar gescheiden kunnen…

Tintorettostraat 12-huis, 1077 RT Amsterdam

Royaal, geheel gelijkvloers benedenhuis (ca. 127m²) met drie goed bemeten slaapkamers en een heerlijke achtertuin, gelegen aan de geliefde Tintorettostraat in Oud-Zuid! De woning beschikt over een riante living met schuifdeuren waardoor de woon- en eetkamer van elkaar gescheiden kunnen worden en een riante tuin (ca. 45m²) met tuinhuis. Kortom, een heerlijk appartement op een prachtige locatie in Amsterdam!

Ligging & Bereikbaarheid

De Tintorettostraat is een rustige straat, gelegen tussen het Olympiaplein en de Michelangelostraat. Op loopafstand vindt u de chique Beethovenstraat, de gezellige Cornelis Schuytstraat en het Vondelpark! In de directe nabijheid van de woning bevinden zich de Stadionweg en de Beethovenstraat met diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen waaronder de bekende Franse bakker Le Fournil en kaaswinkel L'Amuse. In de buurt zijn er diverse scholen voor verschillende soorten onderwijs gesitueerd waaronder de British School. Het Rijksmuseum, het van Gogh museum en het Concertgebouw zijn op een paar minuten fietsen gelegen. De Zuidas en Zuid-WTC zijn slechts 10 minuten lopen, wat dit object ook met het openbaar vervoer makkelijk te bereiken maakt. Ook de uitvalsweg Ring A10 (afslag) is 4 minuten van de woning verwijderd. In de buurt is er ook ruimschoots parkeergelegenheid. Parkeren geschiedt middels het vergunningensysteem

Indeling

Royale entree met toegang tot een ruime berging, waar u ook de benodigde aansluiting voor zowel de wasmachine als droger vindt. De gang, centraal gelegen in de woning biedt toegang tot alle vertrekken. Een separaat toilet met fontein is te vinden bij binnenkomst. Aan de voorzijde van de woning treft u de breed opgezette woonkamer, bestaande uit een ruime zitkamer en eetkamer die afgesloten van elkaar kunnen worden middels charmante schuifdeuren. Aan de achterzijde van de woning bevinden zich de drie goed bemeten slaapkamers, die allen toegang geven tot de diepe achtertuin met tuinhuis. De master bedroom beschikt over een plafond hoge kastenwand en ook in de overige twee slaapkamers treft u ingebouwde kastruimte. De recent vernieuwde keuken is voorzien van luxe inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, combi oven, koelkast en een 5-pits inductieplaat met afzuiger. Ook via de keuken heeft u toegang tot de tuin, waarbij zich buiten direct aan uw rechterzijde een extra opbergkast bevindt. Deze is voorzien van elektra en daarom ideaal voor het plaatsen van een extra koel-/ vriescombinatie. De badkamer met vloerverwarming bestaat uit een extra diep ligbad, een dubbele wastafel met meubel en spiegel met spiegelverwarming, inloopdouche en toilet. Kortom, een heerlijke ruime lichte woning mét tuin in het chique Oud-Zuid!

Bijzonderheden

- Appartementsrecht ca. 127m² (NEN2580 rapport aanwezig)
- Heerlijke tuin van ca. 45m² met tuinhuis en op het oosten gelegen
- Houten visgraat vloer in de gehele woning
- Recent gerenoveerd
- Drie goed bemeten slaapkamers
- Moderne keuken met luxe inbouwapparatuur
- Badkamer met ligbad, vloerverwarming en spiegelverwarming
- Energielabel C
- Beschikbaar per direct
- Waarborg bedraagt 2 maanden kale huur
- Niet geschikt voor studenten en delers
- Huurprijs exclusief gas/water/licht en internet
- Onbepaalde tijd, contract model A

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens