Amsterdam

Amsterdam – Tintorettostraat 13-3

Tintorettostraat 13-3

€ 644.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
81 m2
|
AANTAL KAMERS:
2
Share

Tintorettostraat 13-3 hoog Amsterdam Charmant appartement (ca. 81 m²) in één van de mooiste straten van Amsterdam Oud-Zuid. De woning is zeer royaal en licht en heeft een zonnig dakterras op het zuiden. Locatie/Bereikbaarheid: De Tintorettostraat is een rustige straat, gelegen tussen het Olympiaplein en…

Tintorettostraat 13-3 hoog Amsterdam

Charmant appartement (ca. 81 m²) in één van de mooiste straten van Amsterdam Oud-Zuid. De woning is zeer royaal en licht en heeft een zonnig dakterras op het zuiden.

Locatie/Bereikbaarheid:
De Tintorettostraat is een rustige straat, gelegen tussen het Olympiaplein en de Michelangelostraat. Op loopafstand vindt u de chique Beethovenstraat, de gezellige Cornelis Schuytstraat en het Vondelpark! In de directe nabijheid van de woning bevinden zich de Stadionweg en de Beethovenstraat met diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen waaronder de bekende Franse bakker Le Fournil en kaaswinkel L'Amuse. In de buurt zijn er diverse scholen voor verschillende soorten onderwijs gesitueerd waaronder de British School. Het Rijksmuseum, het van Gogh museum en het Concertgebouw zijn op een paar minuten fietsen gelegen. De Zuidas en Zuid-WTC zijn slechts 10 minuten lopen, wat dit object ook met het openbaar vervoer makkelijk te bereiken maakt. Ook de uitvalsweg Ring A10 (afslag) is 4 minuten van de woning verwijderd. In de buurt is er ook ruimschoots parkeergelegenheid.

Indeling:
Begane grond, trappenhuis naar de derde verdieping.

Derde verdieping
Hal, separaat toilet grote lichte woonkamer voorzien van entree naar balkon en ruime open keuken voorzien van een 4-pits gasfornuis, oven, spoelbak, vaatwasser en koelkast.

Vierde verdieping
Middels een trap in de woonkamer bereikt u de vierde verdieping en daarmee de ruime slaapkamer en badkamer. Deze ruimte bevindt zich in de nok van de woning en geeft u toegang tot het terras welke is gelegen op het zuiden.

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht ca. 81m² (NEN2580-meetrapport aanwezig)
- Terras van ca. 21m² op het zuiden
- Gelegen op erfpacht. AB 2000. Tijdvak: 16-07-2005 t/m 15-07-2055.
Jaarlijkse indexering. Canon: € 769,65
- Aanvraag overstap erfpacht niet gedaan
- VVE in oprichting
- Projectnotaris: Familie Notariaat
- Oplevering in overleg
- Parkeren via vergunningstelsel (2 parkeervergunningen beschikbaar) Bron: Parkeren en Verkeer gemeente Amsterdam

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens