Amsterdam

Amsterdam – Tintorettostraat 5-1&3

Tintorettostraat 5-1&3

€ 1.095.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
147 m2
|
AANTAL KAMERS:
6
Share

Tintorettostraat 5- 1&3, Amsterdam Royaal bovenhuis (ca. 147m²) met vier slaapkamers, twee badkamers en een zonnig balkon op het zuiden, gelegen op een schitterende locatie in Amsterdam Oud-Zuid. Het appartement is echt een familiehuis. De woning is gelegen in een zeer rustige straat, tussen het…

Tintorettostraat 5- 1&3, Amsterdam

Royaal bovenhuis (ca. 147m²) met vier slaapkamers, twee badkamers en een zonnig balkon op het zuiden, gelegen op een schitterende locatie in Amsterdam Oud-Zuid.

Het appartement is echt een familiehuis. De woning is gelegen in een zeer rustige straat, tussen het Olympiaplein en de Michelangelostraat in. Op loopafstand vindt u de chique Beethovenstraat, de gezellige Cornelis Schuytstraat en het Vondelpark!

Locatie/Bereikbaarheid:
In de directe nabijheid van de woning bevinden zich de Stadionweg en de Beethovenstraat met diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen waaronder de bekende Franse bakker Le Fournil en kaaswinkel L'Amuse. Er zijn in de buurt verscheidene scholen met verschillende soorten van onderwijs gesitueerd waaronder de British School. Kinderen kunnen spelen op het nabij gelegen Raphaelplein en Olympiaplein. Het Rijksmuseum, het van Gogh museum en het Concertgebouw liggen op een paar minuten fietsen. Tevens is de woning goed te bereiken met zowel eigen vervoer vanaf de Ringweg A-10 als met het openbaar vervoer. Er is ruimschoots parkeergelegenheid. Tevens is een tweede parkeervergunning onmiddellijk verkrijgbaar. Het station Zuid WTC bevindt tevens zich in directe omgeving.

Indeling:
Eerste verdieping:
Eigen entree. Tochtportaal. Entreehal met toegang tot alle vertrekken. Separaat toilet met fontein. In de hal bevindt zich een kast met ruimte voor de wasmachine en droger. Tevens is er ruimte voor een combi magnetron/oven. Ruime woonkamer met eetkamer en-suite met een fijne uitstraling aan de voorzijde gelegen. De ruimte beschikt over een inbouwkast, een charmante erker en een sfeervolle bio-ethanol inbouwhaard.

Aan de achterzijde liggen twee royale slaapkamers waarvan de meest linker kamer beschikt over een badkamer en-suite en openslaande deuren met toegang naar het balkon op het zuiden. De badkamer is voorzien van een ligbad, wastafel en een apart toilet die eveneens vanuit de hal te bereiken is. De sfeervolle keuken bevindt zich tussen de slaapkamers en is voorzien van een wasbak, koel-vriescombinatie, een 4-pits gasfornuis en een vaatwasser. Middels een deur bereikt u het balkon. In de keuken ligt een stenen vloer.

Derde verdieping:
Via een interne trap bereikt u de hal op de derde verdieping. Hier bevindt zich een goed bemeten slaapkamer met wastafel en inbouwkast. Centraal gelegen een pantry die voorzien is van een wastafel en een inductiekookplaat. Daarnaast een royale slaapkamer met inbouwkast. Vanuit de hal bereikt u de badkamer met douche en toilet. Twee dakramen zorgen voor licht in de hal en badkamer.

Deze verdieping is tevens voorzien van een houten vloer.

Tintorettostraat:
Jacopo Robusti (1518-1594), zich noemende Tintoretto, Italiaans schilder. Een van de voornaamste schilders van de Venetiaanse school. (Bron: Stadsatlas Amsterdam).

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht van ca. 147m² (NEN2580-meetrapport aanwezig)
- Familiehuis
- Gelegen op erfpacht. AB 2000. Tijdvak: 16-07-2005 t/m 15-07-2055.
Jaarlijkse indexering. Canon: € 1.955,15. Betreft periode 16-07-2023 t/m 15-07-2024
- Overstap eeuwigdurende erfpacht tijdig aangevraagd
- VVE Professioneel beheerd door Minerva Vastgoedbeheer
- Maandelijkse servicekosten bedragen € 244,03,- exclusief stookkosten a € 326,-
- Monument
- Oplevering in overleg
- Parkeren via vergunningstelsel (2 vergunningen per direct)

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens