Amsterdam

Amsterdam – Tintorettostraat 7-1 en 3

Tintorettostraat 7-1 en 3

€ 975.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
155 m2
|
AANTAL KAMERS:
4
Share

Tintorettostraat 7-I+III, Amsterdam Royaal bovenhuis (ca. 155m²) met drie slaapkamers, open lichte keuken met uitzicht op een zonnig balkon op het zuiden, gelegen op een schitterende locatie in Amsterdam Oud-Zuid. Het appartement is echt een familiehuis. De woning is gelegen in een zeer rustige straat,…

Tintorettostraat 7-I+III, Amsterdam

Royaal bovenhuis (ca. 155m²) met drie slaapkamers, open lichte keuken met uitzicht op een zonnig balkon op het zuiden, gelegen op een schitterende locatie in Amsterdam Oud-Zuid.

Het appartement is echt een familiehuis. De woning is gelegen in een zeer rustige straat, tussen het Olympiaplein en de Michelangelostraat in. Op loopafstand vindt u de chique Beethovenstraat, de gezellige Cornelis Schuytstraat en het Vondelpark!

Locatie/Bereikbaarheid:
In de directe nabijheid van de woning bevinden zich de Stadionweg en de Beethovenstraat met diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen waaronder de bekende Franse bakker Le Fournil en kaaswinkel L'Amuse. Er zijn in de buurt verscheidene scholen met verschillende soorten van onderwijs gesitueerd waaronder de British School. Kinderen kunnen spelen op het nabij gelegen Raphaelplein en Olympiaplein. Het Rijksmuseum, het van Gogh museum en het Concertgebouw liggen op een paar minuten fietsen. Tevens is de woning goed te bereiken met zowel eigen vervoer vanaf de Ringweg A-10 als met het openbaar vervoer. Er is ruimschoots parkeergelegenheid. Het station Zuid WTC bevindt tevens zich in directe omgeving.

Indeling:
Eerste verdieping:
Eigen entree. Tochtportaal. Entreehal met toegang tot alle vertrekken. Separaat toilet met fontein. Ruime woon-/eetkamer over de gehele lengte van de woning. De royale en sfeervolle open keuken is aan de achterzijde gelegen. De keuken is echt het levende centrum van het appartement! U kunt koken en praten met vrienden die aan de tafel zitten. Tevens heeft u toegang tot het zonnige balkon op het zuiden. In het verlengde van de woonkamer aan de voorzijde is er nog een fijne open ruimte waar mogelijk ook een extra (slaap)kamer gecreëerd kan worden. Naast de keuken bevindt zich een goed bemeten slaapkamer. Over de hele verdieping ligt een prachtige houten vloer.

Derde verdieping:
Via een interne trap bereikt u de hal op de derde verdieping. Hier bevinden zich een slaapkamer en de ruime master bedroom die beschikt over inbouwkasten. In de hal een kast waar de benodigde aansluitingen voor wasmachine en droger gesitueerd zijn. De badkamer is voorzien van een royaal ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en een toilet. Deze verdieping is tevens voorzien van een fraaie houten vloer.

Tintorettostraat:
Jacopo Robusti (1518-1594), zich noemende Tintoretto, Italiaans schilder. Een van de voornaamste schilders van de Venetiaanse school. (Bron: Stadsatlas Amsterdam).

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht van ca. 155m² (NEN2580-meetrapport aanwezig)
- Familiehuis
- Gelegen op erfpacht. AB 2016. Tijdvak: 07-09-2020 t/m 15-07-2055.
Jaarlijkse indexering. Canon: €1806,21.
- Overstap eeuwigdurende erfpacht vastgelegd bij notaris. Jaarcanon per 16-07-2055: €3801,48 exclusief inflatie.
- Ouderdomsclausule van toepassing
- Energielabel E
- VVE Professioneel beheerd door Delair Vastgoedbeheer
- Maandelijkse servicekosten bedragen € 233,55 exclusief stookkosten a € 449,-
- Oplevering in overleg
- Parkeren via vergunningstelsel (2 vergunningen per direct)

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens