Amsterdam

Amsterdam – Transvaalkade 3hs

Transvaalkade 3hs

€ 675.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
104 m2
|
AANTAL KAMERS:
3
Share

TRANSVAALKADE 3-H, 1092 JH AMSTERDAM Uniek dubbel benedenhuis (van ca. 104m²) met eigen entree en ruime achtertuin (ca. 24m²) gelegen op eigen grond, dus géén erfpacht! De woning ligt op de grens van de populaire Transvaalbuurt met het lagergelegen Watergraafsmeer en kijkt over de ringvaart…

TRANSVAALKADE 3-H, 1092 JH AMSTERDAM

Uniek dubbel benedenhuis (van ca. 104m²) met eigen entree en ruime achtertuin (ca. 24m²) gelegen op eigen grond, dus géén erfpacht! De woning ligt op de grens van de populaire Transvaalbuurt met het lagergelegen Watergraafsmeer en kijkt over de ringvaart richting het klassieke gerechtsgebouw van Watergraafsmeer uit 1777. De woning heeft veel authentieke details en bied enorme renovatie mogelijkheden!

Locatie/bereikbaarheid
De woning is gelegen op een prachtige locatie aan de Ringvaart in het Stadsdeel Oost-Watergraafsmeer in de Transvaalbuurt. Amsterdam-Oost is een zeer aantrekkelijke omgeving door de vele buurtwinkels, winkelcentrum Oostpoort, populaire cafés en restaurants en de ruim opgezette parken. Alle faciliteiten zijn met een loopafstand van 5 minuten te bereiken. De woning ligt aan de rustige Transvaalkade, ingeklemd tussen de Oosterparkbuurt, Watergraafsmeer en de Weesperzijde. Even verderop zijn vele sportfaciliteiten te vinden, evenals lokale markten en een goede toegankelijkheid naar het openbaar vervoer.

Er zijn diverse openbare tram en bushaltes op korte afstand van de woning. Daarnaast is het Amstelstation met diverse trein/bus/metro -verbindingen op enkele minuten afstand als mede het Muiderpoort station met treinverbinding. Daarnaast is men op de fiets binnen 15 minuten in het centrum van Amsterdam alsmede de Rivierenbuurt, De Pijp en de Plantagebuurt.

Indeling:
Begane grond
Entree met tochtportaal. Ruime kast onder de trap van bovengelegen appartementen. Hal met toegang tot alle vertrekken. De lichte woonkamer heeft een hoog plafon (hoogte 2.88) met ornamenten en beschikt nog over de originele en suitedeuren. In de voor- als achterkant van de woonkamer is de traditionele schouw nog aanwezig. Het separate toilet, de trap naar het souterrain en de keuken zijn bereikbaar via de hal. De tuin is bereikbaar doormiddel van de trap in de keuken en via het souterrain.

Souterrain
Via de interne trap in de hal komt u uit in het souterrain. Het betreft een aaneengesloten grote ruimte die voorzien is van twee kantel/kiep ramen en openslaande deuren naar de achtertuin.

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht van ca 104m² (NEN2580 meetrapport aanwezig)
- Ruime tuin van ca. 24 m²
- Gelegen op eigen grond, dus géén erfpacht!
- VVE bestaande uit 4 leden
- Servicekosten: € 85,- per maand
- Energielabel D (15-03-2026)
- Dak vernieuwd in 2015
- Schilderwerk voorgevel 2021
- ‘’As is, where is’’ clausule van toepassing
- Ouderdomsclausule van toepassing
- CV-installatie, Nefit HR-combi uit 2016
- Parkeren via vergunningstelsel
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens