Amsterdam

Amsterdam – Transvaalstraat 58-2

Transvaalstraat 58-2

€ 400.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
50 m2
|
AANTAL KAMERS:
2
Share

Transvaalstraat 58-2, 1092 HN Amsterdam Midden in de gezellige Transvaalbuurt bieden wij dit heerlijke appartement (ca. 50m²) aan! De woning is gelegen op de tweede verdieping en beschikt over een gezellige living met half open keuken, heerlijk balkon op noord/westen en een ruime slaapkamer met…

Transvaalstraat 58-2, 1092 HN Amsterdam

Midden in de gezellige Transvaalbuurt bieden wij dit heerlijke appartement (ca. 50m²) aan! De woning is gelegen op de tweede verdieping en beschikt over een gezellige living met half open keuken, heerlijk balkon op noord/westen en een ruime slaapkamer met badkamer en-suite. Kortom, heerlijk wonen in het gezellige Amsterdam Oost met alle gemakken die de buurt te bieden heeft.

Bereikbaarheid
De woning is gelegen in de gezellige Transvaalbuurt, in het Stadsdeel Oost-Watergraafsmeer. Deze wijk in Amsterdam Oost is in korte tijd uitgegroeid tot een hippe en gewilde buurt in Amsterdam! De winkelstraten Linnaeusstraat en Middenweg liggen op loopafstand, evenals winkelcentrum Oostpoort, Dapper markt en het Beukenplein. Ook het Oosterpark en Frankendael park liggen op loopafstand, waar u heerlijk kunt relaxen, wandelen of buiten sporten. In deze bruisende buurt treft u verder tal van leuke restaurants, hippe koffietentjes en diverse hotspots.
De bereikbaarheid is uitstekend, met de fiets bent u binnen enkele minuten in het centrum van Amsterdam. Diverse tram- en bushaltes treft u op een steenworp afstand en ook heeft de woning een gunstige ligging ten opzichte van de ringweg A10. Parkeren geschiedt middels het vergunningensysteem.

Indeling:
Gemeenschappelijk entree.

Tweede verdieping:
Hal met separaat toilet biedt toegang tot alle vertrekken. Aan de achterzijde, de gezellige living met half open keuken. Grote raampartijen voorzien deze ruimte van bijzonder veel licht en via de keuken heeft u tevens toegang tot het heerlijke balkon, gelegen op het noord/westen. De keuken is uitgerust met een combi oven/magnetron, 4-pits gasfornuis, koelkast, spoelbak en vaatwasser. Ook treft u hier de benodigde aansluiting voor een wasmachine. De master bedroom is aan de voorzijde gesitueerd en beschikt over een badkamer en-suite, uitgerust met een wastafel met meubel, douche en vloerverwarming. De slaapkamer biedt tevens toegang tot het Franse balkon, gelegen op het zuiden.

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht 50m² (NEN 2580 rapport aanwezig)
- Balkon op het noorden/westen
- Energielabel D
- VvE professioneel beheerd, maandelijkse bijdrage € 112,-
- MJOP aanwezig
- Erfpacht: AB 2016 van toepassing (vastgeklikt vanaf 2041). Huidige canon: € 81,98 per jaar (looptijd t/m 30 april 2041)
- Nieuwe kozijnen met dubbelglas worden nog geplaatst (al betaald door verkoper)
- Oplevering in overleg/kan snel

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderhoudsplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundig vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens