Amsterdam

Amsterdam – Tweede Constantijn Huygensstraat 26C

Tweede Constantijn Huygensstraat 26C

€ 800.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
94 m2
|
AANTAL KAMERS:
3
Share

Tweede Constantijn Huygensstraat 26C, 1054 CT Amsterdam Op een fantastische locatie in Amsterdam Oud-West treft u dit praktisch ingedeelde appartement (ca. 94m²) gelegen in het complex Wilhelmina Paviljoen. De woning beschikt over twee slaapkamers, een fijn balkon, een externe berging. Het appartement is bijzonder zuinig…

Tweede Constantijn Huygensstraat 26C, 1054 CT Amsterdam

Op een fantastische locatie in Amsterdam Oud-West treft u dit praktisch ingedeelde appartement (ca. 94m²) gelegen in het complex Wilhelmina Paviljoen. De woning beschikt over twee slaapkamers, een fijn balkon, een externe berging. Het appartement is bijzonder zuinig met energielabel A+ en volledig naar eigen smaak in te richten.

Locatie & bereikbaarheid:
De woning is centraal gelegen in de geliefde Helmersbuurt, tussen de Jacob van Lennepkade en de Eerste Helmersstraat. De buurt is van alle gemakken voorzien: naast fijne buurtwinkels en supermarkten zijn er op loopafstand diverse delicatesse- en speciaalzaken te vinden. Ook aan horeca geen gebrek in deze buurt: gezellige cafés, terrassen en koffiebarretjes waaronder Café Helmers en De Ebeling bevinden zich op een steenworp afstand van de woning. De Foodhallen, de Japanner en RIJKS behoren tevens tot de vele pluspunten van het wonen in deze buurt.

Het Museumkwartier, het Leidseplein en de Jordaan bevinden zich op korte afstand van de woning. Voor sport en recreatie kunt u terecht in het welbekende Vondelpark! Alles wat het bruisende Amsterdam nog meer te bieden heeft is binnen handbereik en ook de andere stadsdelen bereikt u binnen enkele fietsminuten. Er is ruimschoots openbaar vervoer in de nabije omgeving en ook met de auto is de woning goed te bereiken.

Indeling:
Begane grond:
Nette gemeenschappelijke entree. Met de lift of de trap bereikt u de tweede verdieping.

Tweede verdieping:
Entree. Ruime hal met toegang tot alle vertrekken. De hoofdslaapkamer beschikt over twee grote raampartijen met een fraai groen uitzicht. Aangrenzend een tweede goed bemeten slaapkamer. Aan uw linkerhand de badkamer voorzien van wastafel met meubel, ligbad en douche. Een separaat toilet met fonteintje en afgesloten berging met C.V.-ketel en wasmachineaansluiting zijn tevens in de hal gesitueerd. De woonkamer met hoekligging en imposante raampartijen die zorgen voor veel natuurlijk daglicht is bijzonder ruim opgezet. Het zonnige balkon kijkt uit op een groen parkje. Een oase van rust midden in de bruisende stad. Via de woonkamer betreedt u de halfopen keuken die is uitgerust met o.a. een koelkast, oven, 4-pits fornuis en een vaatwasser.

Kortom: fantastisch wonen in een energiezuinige woning die volledig naar eigen smaak is in te richten in Oud-West.
Bijzonderheden:
- Appartementsrecht van 93,70m² (NEN2580 Meetrapport aanwezig)
- Zonnig balkon met uitzicht op veel groen;
- Woning is gelegen op Erfpacht grond, Afgekocht tot 2051 (AB 1994)
- Twee goed bemeten slaapkamers;
- Actieve VvE met 43 leden, professioneel beheerd door AdviPlan;
- De maandelijkse servicekosten bedragen €306,06
- Mogelijkheid uw droomwoning te creëren;
- Woning beschikt over energielabel A+, bijzonder energiezuinig;
- Berging in de onderbouw;
- Gemeenschappelijke fietsenstalling in de berging;
- Niet-zelf bewoningsclausule van toepassing;
- Oplevering in overleg, kan snel.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens