Amsterdam

Amsterdam – Tweede Jacob van Campenstraat 127-4

Tweede Jacob van Campenstraat 127-4

€ 1.100.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
138 m2
|
AANTAL KAMERS:
1
Share

Tweede Jacob van Campenstraat 127-E, 1073 XR te Amsterdam. Fantastisch penthouse met een woonoppervlakte van ca. 138 m2 gelegen op een geweldige locatie middenin De Pijp! Ligging/bereikbaarheid: De Pijp kenmerkt zich als een jonge en levendige buurt met een charmante bouwstijl uit eind 19e en…

Tweede Jacob van Campenstraat 127-E, 1073 XR te Amsterdam.

Fantastisch penthouse met een woonoppervlakte van ca. 138 m2 gelegen op een geweldige locatie middenin De Pijp!

Ligging/bereikbaarheid:
De Pijp kenmerkt zich als een jonge en levendige buurt met een charmante bouwstijl uit eind 19e en begin 20e eeuw. Veel vertier is er te vinden in de talloze (eet)cafeetjes en restaurants. Maar ook de Albert Cuypmarkt (om de hoek) die 6 dagen per week is te bezoeken, is zeer sfeerbepalend. Door de ligging van dit appartement tussen de Ferdinand Bolstraat en de Ruysdaelkade bevinden onder andere het Museumkwartier (Museumplein) en de buurt Duivelseiland zich op loopafstand. Voor de rust en/of recreatie zijn zowel het Sarphatipark als het Vondelpark in de nabije omgeving gelegen. Naast alle gezelligheid is de Pijp ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer, meerdere tramverbindingen en de Noord/Zuidlijn.

Indeling

Gemeenschappelijke entree, trappenhuis dat afgewerkt is met vloerbedekking. Naast de gemeenschappelijke trap is er ook een lift aanwezig.

Vierde verdieping:
Via de lift of trap komt u uit in de woning. Zeer ruim en licht opgezette woning met aanzienlijk veel daglichttoetreding. Zeer ruime open keuken met diverse inbouwapparatuur en van alle gemakken voorzien. Goed formaat slaapkamer met aangrenzend de badkamer voorzien van een inloopdouche, toilet en dubbele wastafel. Inloopkast met veel kastruimte.

Complex Tweede Jacob:
Het complex genaamd “Tweede Jacob” is gelegen aan één van de leukste straten van de Amsterdamse Pijp en bestaande uit vijf appartementen. Elke verdieping heeft veel dag-lichttoetreding (nieuwe kozijnen met drielaags glas). Het dak, hemelwaterafvoeren, standleidingen en meterkasten zijn door verkoper vernieuwd en aangelegd.

Tweede Jacob van Campenstraat:
Bouwmeester (1595-1659). Ontwerper van het Stadhuis op de Dam, thans Koninklijk Paleis; heeft het werk echter niet mogen voltooien. Van Campen bouwde ook de Heiligewegse Poort in 1636 en voor prins Frederik Hendrik in 1657 een paleis in Rijswijk. De splitsing in Eerste en Tweede Jacob van Campenstraat geschiedde nadat het tussengelegen gedeelte in 1930 werd verkocht aan de Heineken Brouwerij.

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht van ca. 138 m2 (NEN2580 Meetrapport aanwezig)
– Lift met entree naar elke verdieping
– Gelegen op eigen grond, dus geen erfpacht
– Er heeft gedeeltelijk funderingsherstel plaatsgevonden
– Parkeren via vergunningstelsel (Bron: parkeren en verkeer gemeente Amsterdam)
– VvE in oprichting, de maandelijkse servicekosten worden geschat op € 1,50 per vierkante meter
– Project notaris : Buma Algera Notariaat
– Oplevering in overleg, kan per direct.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Reageren

Persoonsgegevens

Adresgegevens

Contactgegevens