Amsterdam

Amsterdam – Tweede Jacob van Campenstraat 127II

Tweede Jacob van Campenstraat 127II

€ 1.200.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
160 m2
|
AANTAL KAMERS:
3
Share

TWEEDE JACOB VAN COMPENSTRAAT 127 II, 1073 XR TE AMSTERDAM Het appartement is gelegen in het project “Tweede Jacob” aan één van de leukste straten van de Amsterdamse Pijp en is voorzien van een lift. Indeling: Het appartement op de tweede verdieping is direct bereikbaar…

TWEEDE JACOB VAN COMPENSTRAAT 127 II, 1073 XR TE AMSTERDAM

Het appartement is gelegen in het project “Tweede Jacob” aan één van de leukste straten van de Amsterdamse Pijp en is voorzien van een lift.

Indeling:
Het appartement op de tweede verdieping is direct bereikbaar via de lift en heeft een riante living met gashaard en open zeer luxe keuken aan de rustige achterzijde van het pand en door de extreme diepte van totaal ruim 24 meter (!) is dit een lichte woonkamer met rondom glas welke verzorgd wordt door 14 ramen!

Aan de straatzijde beschikt het appartement over twee ruim bemeten slaapkamers, elk met eigen badkamer voorzien van ruime douche, wastafel en eigen toilet. Daarnaast vindt u ingebouwde kasten voor de garderobe.

Bouw:
Geheel naar een idee van interieurontwerper Jan des Bouvrie uitgewerkt plan betreft dit een ingrijpend en hoogwaardig gerenoveerd project. Van Scheppingen bouw heeft het casco dusdanig aangepakt dat de vloeren opnieuw zijn ingebalkt, alle vloervelden zijn nieuw en met extra dikke balken en dicht bij elkaar voor maximale sterkte. Gevels zijn opnieuw opgetrokken, daken vernieuwd en kozijnen vervangen die zorgen voor een goede isolatie drie dubbel glas en warmte werend. Tussen de balklaag is Easycell gespoten voor de geluidisolatie. De appartementen zijn voorzien van een uitgebreid lichtplan, alarminstallatie met camera, hoogwaardige Bulthaup keuken met inbouwapparatuur en badkamers met fraai sanitair en vloerverwarming. Daarnaast voorzien van airconditioning / gashaarden met afstandsbediening / cv instalatie / inbouw kasten over het gehele appartement.

Omgeving:
De Pijp kenmerkt zich als een jonge en levendige buurt met een charmante bouwstijl uit eind 19e en begin 20e eeuw. Veel vertier is er te vinden in de talloze (eet)cafeetjes en restaurants. Maar ook de Albert Cuypmarkt (om de hoek) die 6 dagen per week is te bezoeken, is zeer sfeerbepalend. Door de ligging van dit appartement tussen de Ferdinand Bolstraat en de Ruysdaelkade bevinden onder andere het Museumkwartier (Museumplein) en de buurt Duivelseiland zich op loopafstand. Voor de rust en/of recreatie zijn zowel het Sarphatipark als het Vondelpark in de nabije omgeving gelegen. Naast al de gezelligheid is de Pijp ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer, meerdere tramverbindingen en in de toekomst de Noordzuidlijn.Uiterst centraal gelegen in De Pijp met een ruime variëteit aan horeca en uitgaansgelegenheden. Diverse supermarkten alsmede de dagelijkse markt aan de Albert Cuypstraat zijn binnen loopafstand van de woning. Het stadscentrum is binnen enkele minuten met zowel de fiets als het openbaar vervoer te bereiken.

Comfort:
Het project is voorzien van een liftinstallatie die binnenkomt in het appartement. Verwarming geschiedt middels vloerverwarming met in de woonkamer voor extra comfort een fraaie gashaard. Voor de echt warme dagen is er een aircosysteem aangelegd.

Gemak:
In de nabijgelegen parkeergarage aan het Heinekenplein zal door verkoper voor een jaar een parkeerabonnement verzorgd worden. Zo geniet uw auto tevens het comfort dat de appartementen in “Tweede Jacob” uitstraalt.

Tweede Jacob van Campenstraat:
Bouwmeester (1595-1659). Ontwerper van het Stadhuis op de Dam, thans koninklijk paleis; heeft het werk echter niet mogen voltooien. Van Campen bouwde ook de Heiligewegse poort in 1636 en voor de prins Frederik Hendrik in 1657 een paleis in Rijswijk. De splitsing in Eerste en Tweede geschiedde, nadat het tussengelegen gedeelte straat in 1930 werd verkocht aan de Heineken Brouwerij.

Bijzonderheden:
– Entree met lift die uitkomt in elke living
– Gelegen op eigen grond, dus geen erfpacht
– Er heeft gedeeltelijk funderingsherstel plaatsgevonden
– Alarm systeem
– Airco’s aanwezig
– Gashaard
– Led verlichting op dimmers
– Meubels zijn over te nemen
– Nieuwe kozijnen met geluidswerend en gelaagd glas
– Alle gevels en daken zijn vernieuwd
– Alle elektra / leidingwerk / afvoeren / toevoeren / kozijnen / deuren / etc zijn nieuw
– Easycell in de plafonds voor absolute privacy en stilte
– Slimme meterkast op de begane grond( dus niemand in je huis voor controle)
– Vloerverwarming en reguliere verwarming
– Bulthaup keuken met diverse inbouwapparatuur
– Professioneel licht plan door Jan des Bouvrie
– Project notaris : Buma Algera Notariaat

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens