Amsterdam

Amsterdam – Tweede Jan van der Heijdenstraat 88II

Tweede Jan van der Heijdenstraat 88II

€ 650.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
77 m2
|
AANTAL KAMERS:
3
Share

Tweede Jan van der Heijdenstraat 88-2, 1074 XZ Prachtig afgewerkt appartement (circa 77m²) op toplocatie in de Amsterdamse Pijp. De woning verkeert in zeer goede staat en beschikt over twee slaapkamers en een royale living. Authentieke details zoals plafond ornamenten en een zandstenen schouw sieren…

Tweede Jan van der Heijdenstraat 88-2, 1074 XZ

Prachtig afgewerkt appartement (circa 77m²) op toplocatie in de Amsterdamse Pijp. De woning verkeert in zeer goede staat en beschikt over twee slaapkamers en een royale living. Authentieke details zoals plafond ornamenten en een zandstenen schouw sieren de woning.

Locatie & Bereikbaarheid:

Het appartement is gelegen op steenworp afstand van de Amstel en het Sarphatipark. De Tweede Jan van der Heijdenstraat is één van de mooiste straten van de gezellige en populaire Pijp. Een van de vele pluspunten van het wonen in de Amsterdamse Pijp is dat alle denkbare voorzieningen nabij zijn gelegen. Denk hierbij aan de Albert Cuypmarkt, diverse supermarkten en speciaalzaken voor de dagelijkse boodschappen. Aan horeca ook geen gebrek in de geliefde Pijp: een breed aanbod restaurants, cafés en terrassen sieren de buurt.

Voor sport en recreatie kunt u terecht in het nabijgelegen Sarphatipark. De andere stadsparken waaronder het Vondelpark, het Amstelpark alsmede het Beatrixpark zijn thans gemakkelijk te bereiken. De jonge en dynamische buurt is uitstekend te bereiken, er is ruimschoots openbaar vervoer in de nabije omgeving. Diverse tram-, bushaltes alsmede de metrohalte van de Noord-/Zuidlijn zijn snel bereikbaar. Met de auto bereikt u de woning via de A2 of de A10. Parkeren geschiedt middels vergunningsstelsel.

Indeling:

Nette gemeenschappelijke entree. Toegang tot het appartement op de tweede verdieping. Hal met intercom en afgesloten meterkast. De eerste slaapkamer is aan de voorzijde van het appartement gesitueerd. Deze kamer leent zich ook uitstekend als werk-/studeerkamer. Toegang tot de royale living met sfeervolle zandstenen schouw en originele plafondornamenten. Aan de voorzijde van het appartement is er ruimte voor een gezellige zithoek. Centraal in het midden bevindt zich een handige inbouwkast met veel bergruimte voorzien van prachtige openslaande deuren.

Aan de achterzijde van het appartement treft u de moderne keuken met kookeiland voorzien van een 5-pits gasfornuis, koelkast, vriezer, oven en vaatwasser. Er is ruimte genoeg voor een grote eettafel. Het is heerlijk ontbijten, lunchen, dineren en borrelen in deze fantastische woonkeuken. Aan de achterzijde van het appartement is de tweede slaapkamer gesitueerd. Deze is bereikbaar middels een klein opstapje. Aan de rechterhand treft u een separaat toilet met fontein. De originele balken in het plafond zijn in de slaapkamer in zicht wat de kamer bijzonder veel sfeer geeft. Een dubbele wastafel en ligbad met douche en radiator zijn thans in de slaapkamer gesitueerd. Het is heerlijk rustig slapen aan de achterzijde van het pand.

Kortom: fantastisch wonen vlakbij de Amstel met alle voorzieningen binnen handbereik!

Jan van der Heijdenstraat:
Schilder en technicus (1637-1712), uitvinder van de slangbrandspuit en van een nieuw model straatlantaarn. Schilder van portretten en stadsgezichten. Bron: Stadsatlas Amsterdam.

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht 76,60m²
- Gelegen op eigen grond, dus géén erfpacht
- Kleine, actieve VVE (4 leden)
- Professioneel beheerd
- Servicekosten €89,83,-
- VVE in bezit van MJOP
- Toplocatie in de geliefde Amsterdamse Pijp
- Authentieke details
- Appartement in zeer nette staat
- Royale living en keuken

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens