Amsterdam

Amsterdam – Twentestraat 2

Twentestraat 2

€ 1.350.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
160 m2
|
AANTAL KAMERS:
7
Share

Twentestraat 2, 1079 PV Amsterdam Sfeervolle en ruime hoekwoning (ca. 160m²) met een heerlijke voor- en achtertuin gelegen in de geliefde Rivierenbuurt in Amsterdam. Imposante raampartijen en glazen deuren zorgen voor bijzonder veel daglicht. Het familiehuis is origineel ingericht en beschikt over vier slaapkamers en…

Twentestraat 2, 1079 PV Amsterdam

Sfeervolle en ruime hoekwoning (ca. 160m²) met een heerlijke voor- en achtertuin gelegen in de geliefde Rivierenbuurt in Amsterdam. Imposante raampartijen en glazen deuren zorgen voor bijzonder veel daglicht. Het familiehuis is origineel ingericht en beschikt over vier slaapkamers en eindeloos veel creatieve opbergmogelijkheden.

Locatie & Bereikbaarheid:

De Twentestraat is een voor auto’s doodlopende straat met alle denkbare voorzieningen binnen handbereik. De Maasstraat en Scheldestraat zijn op loopafstand met een breed aanbod winkels, supermarkten, en speciaalzaken. Aan horeca ook geen gebrek in de gezellige Rivierenbuurt: gezellige terrassen en goede restaurants sieren de buurt. Alle denkbare gezinsvoorzieningen zijn nabij gelegen. Denk hierbij aan diverse basis- en middelbare scholen, prachtige parken waaronder het Beatrixpark en het Amstelpark alsmede sportverenigingen en medische voorzieningen. De Zuidas, Vrije Universiteit van Amsterdam, VU medisch centrum en het Gelderlandplein zijn op fietsafstand.

De rest van de stad is eenvoudig bereikbaar met het openbaar vervoer via de Noord-/Zuidlijn, station RAI en de fiets. Bus- en tramhaltes waaronder die van tram 4 en bus 62 bevinden zich op een steenworp afstand van de woning. Vanaf station Zuid/WTC is er een directe verbinding met luchthaven Schiphol. Met de auto bereikt u de uitvalswegen A10, A2 en A9 binnen enkele minuten. Er is ruimschoots parkeergelegenheid voor de deur. Parkeren geschiedt middels vergunningsstelsel en momenteel is het mogelijk twee vergunningen te verkrijgen.

Indeling:

Begane grond:
Via de groene voortuin met voldoende ruimte voor fietsen bereikt u de entree van de woning. Het tochtportaal biedt toegang tot de bijkeuken met de benodigde aansluitingen voor de wasmachine en droger, de C.V.-ketel en genoeg opbergruimte. De bijkeuken leent zich uitstekend als kantoor- praktijk aan huis of gastenverblijf. Hal met separaat toilet en trapkast. Middels een prachtige houten schuifdeur bereikt u de riante en open L-vormige living. De ruimte is voorzien van meerdere inbouwkasten, een sfeervolle openhaard en bijzonder veel lichtinval door de vele raampartijen. In de hoek is een gezellige zithoek met op maat gemaakte bank met opbergvakken gecreëerd. Tevens beschikt zowel dit gedeelte als het gedeelte bij de gehele uitbouw over vloerverwarming.

Drie openslaande deuren verschaffen de toegang tot de zonnige achtertuin met terras, boomhut en veel groen waaronder een prachtige vijgenboom, georiënteerd op het westen. De kleurrijke doorzonwoonkamer biedt zowel aan de voor- als achterzijde heerlijk vrij uitzicht op het eigen groen. De ruime keuken, te bereiken vanuit de eetkamer, is voorzien van een 4-pits gasfornuis van Solitaire, oven, vaatwasser en koelkast. Door middel van het plaatsen van dakramen is de keuken heerlijk licht. Tevens biedt de keuken toegang tot de schuur.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot alle vertrekken en een separaat toilet met fontein. Aan de achterzijde van de woning is de master bedroom gesitueerd met een ingebouwde kastenwand. Aangrenzend de tweede slaapkamer met op maat gemaakte planken. Centraal in het midden is de badkamer voorzien van ligbad, inloopdouche, bijzondere wasbak met meubel en inbouwkasten gesitueerd. Aan de voorzijde van de woning treft u nog een ruime slaapkamer met ingebouwde kasten en wasbak met opbergmeubel. De vierde (slaap)kamer beschikt over een op maat gemaakt bureau en inbouwkasten aan weerszijden van het vertrek.
Kortom: fantastisch wonen met alle voorzieningen binnen handbereik!

Bijzonderheden

- Woning 159,70m² (NEN2580-meetrapport aanwezig)
- Hoekwoning met veel licht
- Vier ruime slaapkamers
- Voortuin met veel groen (38,70m²)
- Achtertuin met terras en boomhut (64,3m²)
- Fantastische woning met industriële en kleurrijke details
- Veel opbergruimte
- Eigendom belast met erfpacht: AB1955
- Jaarlijkse vaste canon €440,62; tijdvak loopt van 1 september 1966 tot en met 31 augustus 2041
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens