Amsterdam

Amsterdam – Uithoornstraat 2A 2

Uithoornstraat 2A 2

€ 750.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
95 m2
|
AANTAL KAMERS:
5
Share

Uithoornstraat 2A2, 1078 SX Amsterdam Heerlijk licht en gerenoveerd 5-kamer appartement met 3 slaapkamers en een fijn balkon, gelegen in de populaire Rivierenbuurt vlakbij de Amstel. Tijdens de renovatie zijn de authentieke details behouden gebleven, waardoor er een perfecte combinatie van modern en klassiek heerst….

Uithoornstraat 2A2, 1078 SX Amsterdam

Heerlijk licht en gerenoveerd 5-kamer appartement met 3 slaapkamers en een fijn balkon, gelegen in de populaire Rivierenbuurt vlakbij de Amstel. Tijdens de renovatie zijn de authentieke details behouden gebleven, waardoor er een perfecte combinatie van modern en klassiek heerst.

Locatie
De Uithoornstraat kenmerkt zich als centraal gelegen en toch rustige locatie, voorzien van statige bouw en veel groen. Gelegen in één van de populairste buurten van Amsterdam, de Rivierenbuurt, geniet van je van ultieme Amsterdamse woongevoel met alle voorzieningen binnen handbereik. Buurtwinkels, delicatessenzaken en een ruim aanbod aan supermarkten zijn vlakbij voor de dagelijkse boodschappen, maar ook de gezellige Albert Cuypmarkt met dagverse producten bevindt zich op 5 minuten fietsafstand. In de directe omgeving zijn tal van gezellige (eet)cafés, terrassen en restaurants te vinden voor ieder wat wils: borrelen op het terras, uitgebreid dineren of een snelle hap. De diversiteit aan hippe winkels, boetieks en drogisterijen maakt het aanbod in de buurt compleet.

Voor het nodige vertier is de Van Woustraat om de hoek en het Gerard Douplein, de Weesperzijde en de Ferdinand Bolstraat allen binnen 10 minuten fietsen met ook hier diverse hippe koffietentjes, restaurants en uitgaansgelegenheden. Voor sport en ontspanning zijn het Sarphatipark en Martin Luther Kingpark dichtbij. De woning heeft een gunstige liggen ten opzichte van diverse uitvalswegen en het openbaar vervoer met mogelijkheden naar alle uithoeken van de stad.

Indeling
Vanaf de gemeenschappelijke tuin bereik je het gezamenlijke trappenhuis, dat leidt naar het appartement op de tweede verdieping. Binnenkomst in het appartement via de hal met toilet en toegang tot alle vertrekken. Wat direct opvalt is de zee aan licht en de praktische indeling van het appartement.

Aan de voorzijde bevindt zich de lichte woonkamer met eetkamer en-suite en een slaapkamer. De woonkamer beschik over een ruime erker met vrij uitzicht op de Amstel. Aan de achterzijde de twee andere slaapkamers en de keuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een 5-pitsgasfornuis met afzuigsysteem, een combi-oven en een vaatwasser. Vanuit de keuken heb je toegang tot het balkon. De centraal gelegen moderne badkamer is voorzien van een ligbad, wastafel met meubel en een designradiator. In de hal bevindt zich een berging met aansluitingen voor een wasmachine en droger, en hier hangt ook de nieuwe cv-ketel (2023).

De appartement is in uitstekende staat; de wanden en plafonds zijn strak gestuukt, er ligt een prachtige parket vloer door het hele appartement en tegelijkertijd zijn de authentieke details behouden gebleven zoals de paneeldeuren, glas in lood ramen en marmeren schouwen.

Bijzonderheden
- Woonoppervlakte: 94,6 m2 (NEN-2580 certificaat aanwezig);
- Gerenoveerd appartement met 3 slaapkamers;
- Fijn balkon;
- Geheel voorzien van dubbel glas;
- Gemeentelijk monument;
- Praktische indeling;
- Authentieke details;
- Gemeenschappelijke voortuin;
- Actieve VvE, servicekosten € 146,29 per maand;
- Gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond, huidig tijdvak t/m 31 oktober 2046 canon € 682,70 (1 jaarlijkse indexering);
- Overstap eeuwigdurende erfpacht reeds afgerond en vastgeklikt (ca. €1400,- per jaar vanaf 2046)
- Oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens