Amsterdam

Amsterdam – Utrechtsedwarsstraat 147

Utrechtsedwarsstraat 147

€ 1.850.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
245 m2
|
AANTAL KAMERS:
6
Share

Pakhuis ‘De Rode Leeuw’, Utrechtsedwarsstraat 147 Unieke kans, prachtig rijksmonumentaal pand van ca. 245m2 (bruto 303m2) op het leukste stukje van de Utrechtsedwarsstraat in het centrum van Amsterdam. Het pand beschikt over een inpandige garage, fraaie werkplaats op de begane grond en een heerlijk bovenhuis…

Pakhuis ‘De Rode Leeuw’, Utrechtsedwarsstraat 147

Unieke kans, prachtig rijksmonumentaal pand van ca. 245m2 (bruto 303m2) op het leukste stukje van de Utrechtsedwarsstraat in het centrum van Amsterdam. Het pand beschikt over een inpandige garage, fraaie werkplaats op de begane grond en een heerlijk bovenhuis maar is ook eenvoudig om te toveren tot iets anders. Het pand heeft gediend als pakhuis en koetshuis en dateert uit 1694, is uitstekend onderhouden en is gelegen op eigen grond.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Fantastische locatie in het centrum van Amsterdam, centraal en dichtbij alles wat Amsterdam te bieden heeft. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de supermarkten aan het Frederiksplein, de Weteringschans, de Vijzelstraat of Stadhouderskade en de Albert Cuypmarkt. De gezellige Utrechtsestraat met veel speciaalzaken, waaronder de Albert Heijn, is op loopafstand gelegen. Voor plezier en ontspanning kun je terecht in de nabijgelegen musea op het Museumplein, het Koninklijk theater Carré, het Muziektheater, De Kleine Komedie, de bioscopen Tuschinski en de Munt. Aan het Leidseplein en in de directe omgeving vind je de Stadsschouwburg, theater De Balie, Paradiso, de Melkweg, het De La Mar theater en het City Theater. Ook het Vondelpark, het Amstelveld en natuurlijk de Amstel zijn dichtbij gelegen. Uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer, alsook met de auto. Parkeren doet u in de inpandige garage!

INDELING
Begane grond
Entree, hal met toegang tot de garage en de werkruimte/praktijkruimte aan de achterzijde. Deze ruimte beschikt over een heerlijke hoogte van ruim 3 meter! Vanuit de hal is er een trap naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping
Overloop met toilet. Deur naar de ruime woonkamer met drie grote ramen aan de voorzijde op het zuiden. De open keuken is aan de achterzijde gelegen en is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De eerste slaapkamer is aan de achterzijde gelegen en heeft direct toegang tot de eerste badkamer voorzien van ligbad, douche en dubbele wastafel.

Tweede verdieping
Overloop met toegang tot alle vertrekken. Ruime slaapkamer aan de voorzijde. Aan de achterzijde bevinden zich nog twee slaapkamers. Vanaf de overloop is de tweede badkamer bereikbaar en op de overloop bevinden zich ook de aansluitingen voor de wasmachine en de droger. Het zonnige terras is tevens vanaf de overloop bereikbaar, hier zit u ’s middags heerlijk in de zon. Het pand beschikt nog over een grote vliering voor de nodige opbergruimte!

BIJZONDERHEDEN:

- Geheel pand, GO 245m² inclusief garage (26m²) (NEN2580);
- Inpandige garage op de begane grond;
- Ruime praktijkruimte op de begane grond;
- Rijksmonument uit 1694 dat ooit diende als oa. Pakhuis en koetshuis;
- Bestaande uit twee adressen, 147A (bedrijfsruimte) en 147B (woning);
- Drie slaapkamers, twee badkamers;
- Diverse mogelijkheden;
- Heel pand dus geen VVE!;
- Gelegen in een gebied dat is aangewezen als beschermd stadsgezicht en welke op de UNESCO werelderfgoedlijst staat;
- Gelegen op eigen grond;

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens