Amsterdam

Amsterdam – Valeriusstraat 140hs

Valeriusstraat 140hs

€ 1.875.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
187 m2
|
AANTAL KAMERS:
5
Share

VALERIUSSTRAAT 140-HS, 1075 GE te Amsterdam. Een spectaculair en zeer hoogwaardig afgewerkt 3-laags benedenhuis met een woonoppervlak van ca. 187 m² met tuin, gelegen in één van de mooiste en meest geliefde straten van Amsterdam Oud-Zuid. De woning is een paar jaar geleden volledig gerenoveerd…

VALERIUSSTRAAT 140-HS, 1075 GE te Amsterdam.

Een spectaculair en zeer hoogwaardig afgewerkt 3-laags benedenhuis met een woonoppervlak van ca. 187 m² met tuin, gelegen in één van de mooiste en meest geliefde straten van Amsterdam Oud-Zuid. De woning is een paar jaar geleden volledig gerenoveerd onder begeleiding van architect Studio Ruim en uitgevoerd door twee gerenommeerde aannemers in Amsterdam.

Ligging: Gelegen op een van de meest charmante plekken in Oud Zuid, vlakbij de Cornelis Schuytstraat waar zich talloze luxe winkels, speciaalzaken en traiteurs bevinden. De gezellige buurt kent ook vele fijne lunchgelegenheden en restaurants. Het Concertgebouw, Rijksmuseum, het van Goghmuseum en Museumplein bevinden zich evenals het Vondelpark op loopafstand. Diverse kinderdagverblijven, scholen en sportfaciliteiten zijn op loop- en fietsafstand gelegen.

Met het openbaar vervoer is de woning zeer goed te bereiken. Op de Willemsparkweg en de De Lairessestraat stoppen diverse tram- en buslijnen om u met de rest van de stad te verbinden. Tevens is het Haarlemmermeerstation op circa 5 minuten loopafstand gelegen. Met 5 à 10 minuten bent u met de auto op de Ring A10. Op de openbare weg is er voldoende parkeergelegenheid tegen betaling. Op dit moment is er geen wachttijd voor het verkrijgen van een parkeervergunning.

Indeling:

Begane grond:
Eigen entree met tochtportaal. Garderobekast (met voorzieningen voor eventueel een extra toilet). Aan de voorzijde de open hoekkeuken voorzien van alle gemakken zoals een inductiekookplaat, oven, magnetron, vaatwasser, koelkast en vriezer. Aan de achterzijde treft u woonkamer die bijzonder open en licht is dankzij een breedte van 6.2m. Dankzij de glazen achtergevel heeft deze verdieping een riant lichtinval en kijkt u vanuit de open woonkamer over de binnentuinen van de Valeriusstraat. Via twee openslaande deuren en een stalen brug betreedt u de ruime tuin van ca. 63 m².

Eerste verdieping:
Overloop waar bijna alle vertrekken op aansluiten. Aan de achterzijde van deze verdieping treft u de masterbedroom met walk-in closet. De moderne badkamer is voorzien van een wastafel, toilet, inloopdouche en ligbad. Aan de voorzijde bevinden zich nog twee ruime slaapkamers, waarvan er één een Frans balkon heeft.

Souterrain:
Het souterrain bestaat uit twee grote ruimtes die worden gescheiden door een badkamer. Deze ruimtes zijn bijzonder open en licht met een unieke breedte van meer dan 5m, waarbij de ruimte aan de achterkant uitkomt op een zeer lichte patio. De badkamer is voorzien van twee inloopdouches en een wastafel. De ruimtes zijn nog in te delen naar eigen keuze. Mogelijkheid voor bijvoorbeeld een ruime slaapkamer aan de achterzijde. Deze ruimte heeft net als de woonkamer een glazen achtergevel, waardoor deze veel licht krijgt. De ruimte aan de voorzijde kan in gebruik worden genomen als speelkamer/tv-kamer/walk-in closet/opslagkamer.

Het souterrain heeft een riante hoogte van 2.70m.

Valeriusstraat:
Adriaan Valerius (1575-1626), notaris te Veere. Bekend door de door hem aangelegde verzameling volksliederen, nog heden bekend als ‘Nederlandtsche Gedencklanck’. (Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht van 187m², NEN-2580 rapport aanwezig
– 3-laags benedenhuis
– Souterrain heeft een plafondhoogte van 2.70m
– Lichtplan
– Vloerverwarming op de begane grond en in het souterrain. Bovendien een afzonderlijke thermostaat op iedere verdieping
– Riante tuin aan achterzijde met veel privacy
– Gedeeltelijk dubbel glas
– Nieuwe fundering
– Alle technische installaties en leidingwerk vernieuwd in 2017
– Fraaie eikenhouten vloer
– Parkeren via vergunningstelsel, geen wachttijd
– Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens