Amsterdam

Amsterdam – Valeriusstraat 255-2

Valeriusstraat 255-2

€ 1.495.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
150 m2
|
AANTAL KAMERS:
7
Share

Valeriusstraat 255-2, 1075 GB Amsterdam Op een fantastische locatie in het populaire Amsterdam Oud-Zuid bieden wij dit heerlijk lichte en ruime dubbele bovenhuis (ca. 150m²) aan. Het prachtige dakterras biedt veel privacy en u kunt hier de gehele dag van de zon genieten. Er zijn…

Valeriusstraat 255-2, 1075 GB Amsterdam

Op een fantastische locatie in het populaire Amsterdam Oud-Zuid bieden wij dit heerlijk lichte en ruime dubbele bovenhuis (ca. 150m²) aan. Het prachtige dakterras biedt veel privacy en u kunt hier de gehele dag van de zon genieten. Er zijn meerdere zitmogelijkheden te creëren. De woning beschikt over drie slaapkamers, een ruime inloopkast, en een dakterrasopbouw die tevens kan worden ingericht als thuiswerkplek of yogaruimte. Aan de voorzijde van de woning treft u ook een heerlijk balkon.

Locatie & Bereikbaarheid

Het appartement ligt op een van de meest charmante plekken aan de Valeriusstraat in Amsterdam Oud-Zuid, tussen het Valeriusplein en de Amstelveenseweg. Het Vondelpark evenals de vele (buurt)winkels, lunchrooms, restaurants en supermarkten liggen in de directe omgeving van deze mooie woning. Met de fiets bent u in 10 minuten in de binnenstad en bij station Zuid. Diverse basis- en middelbare scholen, het VU medisch centrum zijn goed en snel te bereiken. Tevens bevindt The British School of Amsterdam zich op slechts 2 minuten loopafstand van de woning. In de rustige Valeriusstraat geldt eenrichtingsverkeer. De buurt is goed aangesloten op het openbaar vervoer, zo bevinden taxi, tram- en busverbindingen bij het Haarlemmermeerstation zich op loopafstand en in 5 minuten bent u met de auto op de Ring A10 (S108). Een parkeervergunning voor een auto kan direct worden verkregen.

Valeriusstraat

Adriaan Valerius (1575-1626), notaris te Veere. Bekend door de door hem aangelegde verzameling volksliederen, nog heden bekend als ‘Nederlandtsche Gedencklanck’. (Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Indeling

Begane Grond

een eigen entree en opgang trap. Via de ruime overloop, waar zich tevens een inbouwkast bevindt, heeft u toegang tot de trap die u naar de entree van de woning op de tweede verdieping leidt

Tweede verdieping

Op de overloop vindt u een apart toilet met fontein. Vanuit de overloop heeft u toegang tot de ruime doorzonwoonkamer. Aan de voorzijde van de woonkamer is er voldoende ruimte voor zowel een formele zithoek als een gezellige tv-hoek. Tevens is hier een fraai balkon met uitzicht op de Valeriusstraat en de Amstelveenseweg.
Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de eetruimte, open keuken met eiland, en een Frans balkon. De keuken is uitgerust met een 5-pits gasfornuis, oven, magnetron en een koel-/vriescombinatie. Door de overvloed aan glas en de plafondhoogte van 3.07 meter, is deze verdieping bijzonder licht en ruimtelijk.

Derde verdieping

Overloop. Hier treft u ook een separaat toilet met fontein. Aan de achterzijde bevindt zich een goed bemeten slaapkamer met twee inbouwkasten en grote raampartijen. De badkamer beschikt over een ruim ligbad, inloopdouche, brede wastafel met spiegel en een inbouwkast die toegang biedt tot de slaapkamer aan de achterzijde van de woning. Aan de voorzijde van de woning bevinden zich twee slaapkamers. De ene slaapkamer biedt ruimte voor een King size bed met inbouwkast en de andere slaapkamer beschikt over een praktisch en gezellig op maat gemaakt stapelbed met ruime lades zowel onder het bed als in de trap van het bed. Deze functioneren ook als trap, om het bovenste bed te bereiken. Het onderste bed is gemakkelijk weg te halen zodat een hoogslaper overblijft. Centraal gelegen op deze verdieping vindt u ook een erg ruime inloopkast, die tevens ook in te richten is als werkkamer.

Vierde Verdieping

Hier krijgt u toegang tot het zeer ruime, gezellige en fraai afgewerkte dakterras. Op deze verdieping heeft u ook een wastafel en koeling tot uw beschikking. Handig is ook dat de toegang naar het dakhuis kan worden afgesloten, waardoor een fijne ruimte ontstaat van circa 6m². Kortom, genoeg ruimte voor het creëren van een home gym, bijvoorbeeld voor het beoefenen van yoga, of een heerlijke thuiswerkplek.

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht van ca. 150m² met balkon (NEN2580-meetrapport aanwezig)
- Uniek dakterras (ca. 50m²) met vrij uitzicht en veel privacy.
- Licht familiehuis met veel bergruimte en hoge plafonds
- Gelegen op eigen grond, dus géén erfpacht
- Parkeervergunning voor bewoners
- Originele details zoals glas in lood ramen en schouwen
- Alle ramen HR+ dubbelglas
- Ruime doorzonliving (60 m²)
- VVE is slapend, wel een MJOP aanwezig
- Eigen opgang
- Veel bergruimte aanwezig;
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens