Amsterdam

Amsterdam – Valkenburgerstraat 186U

Valkenburgerstraat 186U

€ 750.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
99 m2
|
AANTAL KAMERS:
3
Share

Heerlijk ruim maisonette van bijna 100 m² (NEN2580) gelegen aan de Valkenburgerstraat in het centrum van Amsterdam. Dit appartement beschikt over een ruimtelijke en lichte woonkamer, twee ruime slaapkamers met beiden toegang tot een extra kamer/loggia en een ruime badkamer. In de onderbouw van het…

Heerlijk ruim maisonette van bijna 100 m² (NEN2580) gelegen aan de Valkenburgerstraat in het centrum van Amsterdam. Dit appartement beschikt over een ruimtelijke en lichte woonkamer, twee ruime slaapkamers met beiden toegang tot een extra kamer/loggia en een ruime badkamer. In de onderbouw van het complex beschikt het appartement nog over een eigen berging.

Indeling:
Gemeenschappelijke verzorgde entree, trappenhuis en lift naar de 6e verdieping.

Zesde verdieping
Ruime hal met separaat toilet, toegang tot de ruime en lichte woonkamer. De woonkamer heeft een open woonkeuken en beschikt over een grote glazen schuifpui dat aan een overvloed voor licht zorgt. Vanuit de keuken is er toegang tot een trapkast met bijzonder veel bergruimte. Vanaf de hal is er toegang tot de zevende verdieping.

Zevende verdieping
Overloop met toegang tot alle vertrekken. Twee ruime slaapkamers die allebei toegang hebben tot een extra kamer/loggia aan de voorzijde. Deze ruimte kan gebruikt worden als inpandig balkon doordat de harmonica deuren helemaal open kunnen, of bijvoorbeeld als werkplek. Vanaf de overloop is er toegang tot de badkamer die beschikt over een dubbele wastafel, inloopdouche en toilet.

In de onderbouw bevindt zich een ruime berging en een fietsenstalling.

Kortom, een luxueus appartement die van alle gemakken voorzien is.

Ligging:
Het appartement ligt aan de Valkenburgerstraat in De Uilenburg buurt in Amsterdam, op steenworp afstand van het Wertheimpark. Het Centraal Station is vlakbij en met de auto ben je via de vlakbij gelegen IJ-tunnel zo op de Ring S116. Het bezoek kan de auto om de hoek kwijt in parkeergarage Markenhoven. Ook middels het OV goed bereikbaar, diverse tram-, bus- en metroverbindingen op loopafstand gelegen.

Bijzonderheden
- Maisonette van 99m² (NEN25800) verdeeld over twee verdiepingen.
- Twee slaapkamers
- Gelegen op eigen grond
- Energielabel A
- Mogelijkheid parkeerplaats te huren in complex of in garages in directe omgeving
- Complex gebouwd anno 2007
- Gezonde en actieve VVE
- Professioneel beheerd door VvE Beheer Amsterdam
- Maandelijkse bijdrage €155,31
- Ruime berging van ca. 6 m²
- Fietskelder in de onderbouw
- Lift aanwezig
- Oplevering in overleg

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens