Amsterdam

Amsterdam – Van Breestraat 192A

Van Breestraat 192A

€ 950.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
86 m2
|
AANTAL KAMERS:
3
Share

VAN BREESTRAAT 192-A, 1071 ZZ AMSTERDAM. Zeer licht en sfeervol 3-kamerappartement (ca. 86m²) in een van de meest gewilde buurten van Amsterdam! De woning is high-end gerenoveerd door een interior designer en ligt in stadsdeel Oud-Zuid, op een steenworp afstand van de Cornelis Schuytstraat. Het…

VAN BREESTRAAT 192-A, 1071 ZZ AMSTERDAM.

Zeer licht en sfeervol 3-kamerappartement (ca. 86m²) in een van de meest gewilde buurten van Amsterdam!

De woning is high-end gerenoveerd door een interior designer en ligt in stadsdeel Oud-Zuid, op een steenworp afstand van de Cornelis Schuytstraat. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping van het gebouw ’t Bree-Huys. Dankzij de hoge plafonds en de vele raampartijen krijgt het appartement een bijzondere lichtinval en een ruimtelijke uitstraling.

Ligging/bereikbaarheid:
Midden in het zeer gewilde stadsdeel (Oud-)Zuid, nabij de ‘Cornelis Schuyt’ met diverse exclusieve winkels, nabij de Jacob Obrechtstraat en het prachtige Vondelpark. Om de hoek treft u het Vondelpark, restaurant Ferilli's, Visque, Carter en Bella Vista. Alle voorzieningen, zoals goed aangeschreven scholen en openbaar vervoer (diverse tramlijnen en busverbindingen), bevinden zich op loopafstand van de woning. Tevens zijn er tal van terrassen en restaurants evenals een groot winkelaanbod in de Van Baerlestraat en de P.C. Hooftstraat enerzijds en het Concertgebouw, het Rijksmuseum en het Museumplein anderzijds.

Indeling:
Eerste verdieping:
De entreedeur is een high-end op maat gemaakte voordeur met een zesdelige slotafwerking inclusief een extra metalen (slot) balk. De deur is voorzien van een ring-videoinstallatie en niet na te maken sleutels. Sfeervolle hal die toegang biedt tot alle vertrekken. Een separaat toilet met fontein. Een slaapkamer met een inbouwkast waar tevens de cv-installatie en de benodigde aansluitingen voor wasmachine en droger. De master bedroom heeft een luxe badkamer en-suite die voorzien is van een dubbele wastafel, toilet, ligbad en een inloopdouche. De gebruikte materialen zijn zeer exclusief. In beide slaapkamers ligt een anti-allergie vloerbedekking en is de wand bedekt met op maat gemaakt designbehang.

De ruime, lichte woonkamer heeft aan de voorzijde een charmante erker. De prachtige, open keuken is voorzien van alle diverse inbouwapparatuur waaronder een Neolith-keukenblad, 4-pits inductieplaat, vaatwasser en een koel-/vriescombinatie. De keukenkastjes zijn net als de zithoek (met opbergruimte) op maat gemaakt. De woonkamer is voorzien van een mooie, elektrische haard en een schitterende eikenhouten visgraatvloer.

Van Breestraat:
Johannes Bernardus van Bree (1801-1857), componist, violist, dirigent en muziekpedagoog. Eerste dirigent van de maatschappij Caecilia. Componeerde cantates en missen.
Bron: Stadsatlas Amsterdam.

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht, 86m² (NEN-2580 meetrapport aanwezig)
- Volle eigendom, dus geen erfpacht
- High-end gerenoveerd in 2021 met zeer exclusieve materialen
- Actieve en gezonde VvE, bestaande uit 5 leden
- Maandelijkse servicekosten: € 200,- . Voor reservering voor de toekomst is het mogelijk een extra bedrag
van € 200,- te sparen.
- Volledig voorzien van dubbel glas
- Parkeren via vergunningstelsel. Bron: Parkeren en Verkeer gemeente Amsterdam
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens