Amsterdam

Amsterdam – Van der Hoopstraat 126-4

Van der Hoopstraat 126-4

€ 475.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
54 m2
|
AANTAL KAMERS:
3
Share

Van der Hoopstraat 126-4, 1051 VN Amsterdam2 Op een mooie plek in het levendige Stadsdeel Westerpark bieden wij u dit lichte en goed onderhouden appartement van ca. 54m² aan. De woning is gelegen op eigen grond en beschikt over een zonnig dakterras. U bevindt zich…

Van der Hoopstraat 126-4, 1051 VN Amsterdam2

Op een mooie plek in het levendige Stadsdeel Westerpark bieden wij u dit lichte en goed onderhouden appartement van ca. 54m² aan. De woning is gelegen op eigen grond en beschikt over een zonnig dakterras. U bevindt zich tussen rust en ruimte enerzijds en de levendigheid van de Amsterdamse binnenstad anderzijds.

Locatie/bereikbaarheid:
Het appartement ligt in stadsdeel West, vlakbij het geliefde Westerpark. In het Westerpark kunt u terecht voor cultuur, sport én recreatie. Een kinderboerderij, pierenbadje en natuurspeeltuin het Woeste Westen behoren tot de vele voorzieningen die het Westerpark rijk is. De woning is zeer centraal gelegen, met het centrum van Amsterdam letterlijk binnen handbereik. In de buurt vindt u een breed scala aan winkels, restaurants en cafés. Ook zijn de Westerstraat, Noordermarkt, Lindengracht en Haarlemmerstraat alsmede de Haarlemmerdijk in de nabije omgeving gelegen. De gezellige Jordaan bevindt zich tevens op loopafstand. Dit alles maakt deze buurt tot een zeer gewilde locatie.

Ook de bereikbaarheid is uitstekend, er is ruimschoots openbaar vervoer (tramlijnen 3 en 5, buslijn 18 en 21). Ook is de woning uitstekend gelegen voor eigen vervoer: via de S-103 is de Ringweg A10, de A7, de A4 en de A2 gemakkelijk te bereiken. Er is veel parkeergelegenheid in de directe omgeving van de woning en de mogelijkheid is er een parkeervergunning aan te vragen.

Indeling:
Entree op de derde verdieping.

Vierde verdieping:
Ruime, lichte woonkamer met mooie open keuken voorzien van een 5-pits gasfornuis, vaatwasser, combimagnetron en een koel-vriescombinatie. De meterkast bevindt zich tevens in de woonkamer. In de hal een separaat toilet met fontein. De badkamer is voorzien van een wastafel en inloopdouche. Aan achterzijde gelegen twee slaapkamers die beide toegang geven tot het balkon. De hele verdieping is voorzien van een mooie houten vloer.

Dakterras
Via een interne trap bereikt u de dakopbouw waar u middels een deur toegang heeft naar het zonnige dakterras.

Van der Hoopstraat:
Joan Cornelis van der Hoop (1742-1825), na de omwenteling van 1813 voorzitter van het voorlopig bestuur van Amsterdam. In 1814 minister van Marine. (Bron: Stadsatlas).

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht van ca. 54m² (NEN-2580 meetrapport aanwezig)
- Gelegen op eigen grond
- Fijn en licht appartement
- Zonnig dakterras
- Kleine, slapende VvE
- Maandelijkse servicekosten bedragen: € 170,07
- Energielabel D
- Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
- Projectnotaris: Seinstra Van Rooij Notarissen
- Parkeren via vergunningstelsel (Bron: Parkeren en verkeer Gemeente Amsterdam)
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens