Amsterdam

Amsterdam – Van der Palmkade 28

Van der Palmkade 28

€ 795.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
103 m2
|
AANTAL KAMERS:
3
Share

Van der Palmkade 28, 1051 RE Amsterdam Aan de Van der Palmkade bieden wij dit heerlijke en lichte appartement (ca. 103m²) aan met prachtig uitzicht over de Kattensloot en de Kostverlorenvaart. De woning is gelegen op de derde verdieping (bereikbaar per lift) en beschikt over…

Van der Palmkade 28, 1051 RE Amsterdam

Aan de Van der Palmkade bieden wij dit heerlijke en lichte appartement (ca. 103m²) aan met prachtig uitzicht over de Kattensloot en de Kostverlorenvaart. De woning is gelegen op de derde verdieping (bereikbaar per lift) en beschikt over een ruime living met balkon op het oosten, twee slaapkamers, twee inpandige parkeerplaatsen en een separate berging. Tevens maakt het appartement deel uit van het in 2001 gebouwde appartemtencomplex Meander welke zich kenmerkt door de ronde en speelse opzet. Het is heerlijk wonen aan de Van der Palmkade met de gezellige Jordaan en het Westerpark op een steenworp afstand gelegen.

Bereikbaarheid

Het appartement is gelegen in een rustig autoluw gebied nabij de Kostverlorenvaart en de Kattensloot. Stadsdeel Westerpark grenst aan de binnenstad en heeft veel te bieden op het gebied van kunst, cultuur, architectuur en een prachtig park. Op loopafstand liggen de gezellige Jordaan, de Westergasfabriek en een variatie aan horeca zoals Café Restaurant Amsterdam en Cantine de Caron. Kortom, alle faciliteiten binnen handbereik. Tevens is de woning goed bereikbaar met openbaar vervoer en per auto. Diverse bus- en tramhaltes bevinden zich op loopafstand van het appartement en met de auto is de ringweg A10 binnen enkele minuten bereikbaar.

Indeling

Gemeenschappelijk entree met lift.

Derde verdieping

Hal met separaat toilet en berging biedt toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde, de riante living met open keuken voorzien van oven, spoelbak, 5-pits gasfornuis en vaatwasser. Middels een schuifpui in het woonkamer gedeelte betreedt u het heerlijke balkon, gelegen op het oosten. Vanaf zowel het balkon als vanuit de living geniet u van het prachtige uitzicht over de Kattensloot en de Kostverlorenvaart. Het complex is gebouwd op een T-splitsing van water wat voor een bijzonder wijds uitzicht zorgt.
De eerste slaapkamer bereikt u vanuit zowel de woonkamer als vanuit de hal en is dus tevens aan de voorzijde gelegen. Aangrenzend, een tweede goed bemeten slaapkamer. De grote raampartijen in beide slaapkamers voorzien de vertrekken van bijzonder veel lichtinval en bieden tevens het prachtige uitzicht over het water. De badkamer treft u centraal en is voorzien van een ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel met meubel.

Bijzonderheden

- Appartementsrecht ca. 103m² (NEN 2580 rapport aanwezig)
- Twee slaapkamers
- Energielabel A
- Ruime living met balkon op het oosten
- Prachtig uitzicht over het water vanuit het gehele appartement
- Twee parkeerplaatsen
- Separate berging
- Actieve VvE, professioneel beheerd
- VvE bijdrage € 230,17 p/m (appartement) en € 36,- p/m (per parkeerplaats)
- Parkeerplaatsen separaat te koop, € 50.000,- k.k. per parkeerplaats
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens