Amsterdam

Amsterdam – Van Nijenrodeweg 802

Van Nijenrodeweg 802

€ 550.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
88 m2
|
AANTAL KAMERS:
3
Share

Van Nijenrodeweg 802, 1080JK Amsterdam Licht en comfortabel driekamer appartement (circa 88m²) met een balkon aan de voor- en achterzijde en een separate berging gelegen op de begane grond. Gelegen vlakbij het winkelcentrum Groot Gelderlandplein, VU, Station Zuid en het Amsterdamse Bos. Ligging/bereikbaarheid De woning…

Van Nijenrodeweg 802, 1080JK Amsterdam

Licht en comfortabel driekamer appartement (circa 88m²) met een balkon aan de voor- en achterzijde en een separate berging gelegen op de begane grond. Gelegen vlakbij het winkelcentrum Groot Gelderlandplein, VU, Station Zuid en het Amsterdamse Bos.

Ligging/bereikbaarheid
De woning ligt op een goede locatie in het zuidelijk deel van de stad tussen de Zuidas en Amstelveen, in een rustige en groene wijk met veel scholen. Ook zijn de Vrije Universiteit en het VU academisch ziekenhuis in de buurt gelegen. Het Amsterdamse Bos, de Kalfjeslaan en natuurgebied Amstelland zijn op loopafstand gelegen. Veel goede winkelvoorzieningen in de buurt, in de directe omgeving het winkelcentrum Rooswijck en iets verder, het moderne en luxe winkelcentrum Gelderlandplein. Een gunstige ligging t.o.v. het openbaar vervoer (tram 5 en sneltram 51 en diverse busverbindingen) en nabij diverse uitvalswegen (Ring A10, afslag S108 en S109 en A9). Station WTC/Zuid en RAI zijn op korte afstand gelegen.

Indeling:
Tweede verdieping:
Entree, hal met toegang tot vrijwel alle vertrekken. Naast de voordeur zit het separate toilet met daarnaast de dichte keuken. Deze is voorzien van meerdere inbouw apparaten en geeft toegang tot het balkon aan de voorzijde. Doorzon woonkamer met een balkon aan de achterzijde. Het balkon is gelegen op het zuidwesten. Ruime master bedroom aan de voorzijde met meerdere inbouwkasten. Tweede slaapkamer aan de achterzijde. Recent afgewerkte badkamer met inloopdouche, wastafel, wasmachine- en drogeraansluiting en een radiator. De gehele woning is voorzien van dubbelglas. Op de begane grond bevindt zich nog een berging (ca. 7m²).

Bijzonderheden:
• Woonoppervlakte 88m² (NEN2580 rapport aanwezig)
• Berging in onderbouw van ca. 7m²
• Servicekosten € 202,60 per maand incl.
• Blokverwarming met voorschot stookkosten van € 120,-
• Er is een lift aanwezig
• Eigendom belast met erfpacht, €100,73 per jaar tot 15-10-2036 (
• Overstap eeuwigdurende erfpacht vastgelegd bij notaris op 15-09-2021. Jaarcanon per 15-02-2036: €375,20 (exclusief inflatie)
• Dubbel glas
• VvE professioneel beheerd
• Parkeren via vergunningstelsel
• Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens