Amsterdam

Amsterdam – Van Oldenbarneveldtplein 21A

Van Oldenbarneveldtplein 21A

€ 550.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
77 m2
|
AANTAL KAMERS:
3
Share

Van Oldenbarneveltplein 21-A, 1052JL Amsterdam Aan een heerlijk groen plein in de Frederik Hendrikbuurt in Amsterdam West, op steenworp afstand van de Jordaan, bieden wij dit sfeervolle appartement van ca. 77m² aan. Het appartement verkeert in keurige staat, is voorzien van een balkon en beschikt…

Van Oldenbarneveltplein 21-A, 1052JL Amsterdam
Aan een heerlijk groen plein in de Frederik Hendrikbuurt in Amsterdam West, op steenworp afstand van de Jordaan, bieden wij dit sfeervolle appartement van ca. 77m² aan. Het appartement verkeert in keurige staat, is voorzien van een balkon en beschikt over 2 slaapkamers. Daarnaast is er in de onderbouw een separate berging gelegen.

Bereikbaarheid:
Het appartement is gunstig gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer (diverse tram en bushaltes bevinden zich op loopafstand) en diverse uitvalswegen (Ring A10, S103). Parkeren gaat via het vergunningsstelsel en u kunt uw auto kwijt voor de deur, waarvoor geen wachtlijst bestaat. De woning is gelegen in Amsterdam West op steenworp afstand van de gezellige Jordaan, met haar vele restaurantjes, cafés, boetiekwinkels, speciaalzaken en gezellige markten. Om de hoek treft u het altijd levendige Hugo de Grootplein met diverse horecazaken en winkels voor de dagelijkse boodschappen (o.a. Albert Heijn, Etos, Gall&Gall).

Indeling
ENTREE & HAL
Zeer verzorgd en royaal gemeenschappelijke entree met lift, eigen entree op de eerste verdieping, hal met intercom, vaste trap naar de eerste verdieping.

EERSTE VERDIEPING
Royale slaapkamer van 2 ramen breed met houten vloerdelen. Aangrenzend bevind zich ook nog een handige bergkast.

TWEEDE VERDIEPING
Bereikbaar via de witte vaste houten trap, Stijlvolle en leuke living met mooie lichte houten vloerdelen, ruim zitgedeelte aan de voorzijde met vrij uitzicht over het gezellige Van Oldenbarneveldtplein, aan de achterzijde de master bedroom met aangrenzend het balkon. In het midden bevind zich nog de badkamer en een wasruimte. De keuken is voorzien van een oven, magnetron, afwasmachine, afzuigkap, kookplaat en diepvrieskast.

Van Oldenbarneveldtplein:
Van Oldenbarneveldt (1547-1619), staatsman, raadspensionaris van Holland. Hij gaf de stoot tot de oprichting van de Verenigde Oostindische Compagnie. Geraakte na vele jaren van samenwerking met prins Maurits in conflict en liet ten slotte het leven op het schavot. (Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht ca. 77 m² (NEN2580)
- balkon (ca. 4 m²)
- 2 slaapkamers
- Berging in de onderbouw, voorzien van electra
- Erfpacht afgekocht t/m 31-01-2045
- aanvraag overstap eeuwigdurende erfpacht tijdig aangevraagd
- Actieve en gezonde VVE
- Maandelijkse servicekosten bedragen €180
- Volledig voorzien van dubbelglas
- Parkeren via vergunningsstelsel
- Oplevering in overleg

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens