Amsterdam

Amsterdam – Van Oldenbarneveldtstraat 60-4

Van Oldenbarneveldtstraat 60-4

€ 375.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
46 m2
|
AANTAL KAMERS:
2
Share

Van Oldenbarneveldtstraat 60-4, 1052 KD Amsterdam Op een heerlijke plek in de Frederik Hendrikbuurt in Amsterdam West, bieden wij u dit fijne en goed onderhouden appartement van ca. 46m² aan. De woning ligt op een steenworp afstand van de Jordaan en is gelegen op eigen…

Van Oldenbarneveldtstraat 60-4, 1052 KD Amsterdam

Op een heerlijke plek in de Frederik Hendrikbuurt in Amsterdam West, bieden wij u dit fijne en goed onderhouden appartement van ca. 46m² aan. De woning ligt op een steenworp afstand van de Jordaan en is gelegen op eigen grond!

Locatie/bereikbaarheid:
Het appartement is gelegen in het geliefde Amsterdam-West, nabij het Hugo de Grootplein. De Frederik Hendrik buurt staat bekend als een gezellige buurt met vele gezellige cafés, restaurants en terrassen. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij onder andere de Albert Heijn, Etos en Gall & Gall. Ook de altijd sfeervolle Jordaan is op een steenworp afstand van het appartement gelegen. De bereikbaarheid is uitstekend: er is ruimschoots openbaar vervoer in de nabije omgeving. Diverse tram- en bushaltes bevinden zich op loopafstand. Het appartement is ook gunstig gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen (A10, afslag S103). Parkeren geschiedt middels vergunningsstelsel (géén wachttijd) en er is parkeergelegenheid voor de deur.

Indeling:
Vierde verdieping:
Entreehal met toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde bevindt zich een slaapkamer. Hier zit tevens de meterkast. Badkamer en-suite is voorzien van een inloopdouche en een wastafel. In de hal een separaat toilet met fontein. Aan de achterzijde bevindt zich een lichte woonkamer met kast waar de benodigde aansluitingen voor wasmachine en droger zijn gesitueerd. De halfopen keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Het appartement beschikt over een mooie houten vloer.

Op de vijfde verdieping bevindt zich een berging.

Van Oldenbarneveldtstraat:
Van Oldenbarneveldt (1547-1619), staatsman, raadspensionaris van Holland. Hij gaf de stoot tot de oprichting van de Verenigde Oostindische Compagnie. Geraakte na vele jaren van samenwerking met prins Maurits in conflict en liet ten slotte het leven op het schavot. (Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht van ca. 46m² (NEN2580-meetrapport aanwezig)
- Gelegen op eigen grond
- Fijn en licht appartement
- VvE bestaande uit 4 leden
- Energielabel D
- Gezonde en actieve VvE
- Maandelijkse servicekosten bedragen €50,-
- Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
- Parkeren via vergunningstelsel (Bron: Parkeren en verkeer Gemeente Amsterdam)
- Projectnotaris: Hartman LMH
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens