Amsterdam

Amsterdam – Van Oldenbarneveldtstraat 87-3

Van Oldenbarneveldtstraat 87-3

€ 2.990,- P.M.
|
OPPERVLAKTE:
118 m2
|
AANTAL KAMERS:
4
Share

Van Oldenbarneveldtstraat 87-3, 1052 JX AMSTERDAM Fantastisch ruim en licht dubbel bovenhuis (ca. 118m²) met drie slaapkamers, gelegen in de Van Oldenbarneveldtstraat in de Westerparkbuurt in Amsterdam West. Het appartement is ideaal gelegen op loopafstand van de gezellige Jordaan. Het appartement verkeert in uitstekende staat…

Van Oldenbarneveldtstraat 87-3, 1052 JX AMSTERDAM

Fantastisch ruim en licht dubbel bovenhuis (ca. 118m²) met drie slaapkamers, gelegen in de Van Oldenbarneveldtstraat in de Westerparkbuurt in Amsterdam West. Het appartement is ideaal gelegen op loopafstand van de gezellige Jordaan. Het appartement verkeert in uitstekende staat en beschikt over een zonnig balkon.

Locatie & bereikbaarheid:
Het appartement is gelegen in een heerlijk rustig straatje in de gezellige buurt Westerpark. Direct na het oversteken van de straat, sta je midden in de bruisende Jordaan met haar vele terrasjes, winkels en boetieks. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de Westermarkt, de Haarlemmerstraat en het Hugo de Grootplein. Goede restaurants, lunchrooms en koffiebarretjes sieren de buurt. Ook het cultuurpark Westergasfabriek, het Marnixbad en De Negen Straatjes zijn op loopafstand. Voor sport en recreatie kunt u terecht in het nabij gelegen Westerpark.

De woning is goed bereikbaar met de auto, fiets alsmede het openbaar vervoer. De ringweg A10 (afslag S103) is gemakkelijk te bereiken. Er is ruimschoots openbaar vervoer in de nabije omgeving: diverse tram- en bushaltes bevinden zich op loopafstand. Parkeren geschiedt middels vergunningsstelsel (géén wachttijd) en er is parkeergelegenheid voor de deur.

Kortom een heerlijk ruim en licht appartement op een geweldige locatie!

Indeling:
Nette gemeenschappelijke entree op de begane grond.

Tweede verdieping:
Eigen entree, trap naar de derde verdieping.

Derde verdieping:
Hal met ruime opbergkast en separaat toilet met fontein. Toegang tot de riante en lichte woonkamer. De woonkamer is zowel aan voor-, achter- als zijkant voorzien van grote raampartijen wat zorgt voor bijzonder veel daglichtinval. Aan de achterzijde treft u de luxe open keuken voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur waaronder een koelkast, 6-pits gasfornuis, combi-oven, vaatwasser en bijzonder veel opbergruimte. Openslaande deuren verschaffen de toegang tot het zonnige balkon. Aan de voorzijde is de riante living met prachtig uitzicht over de straat gesitueerd.

Vierde verdieping:
Overloop met toegang tot alle vertrekken. Op de overloop bevinden zich de nodige aansluitingen voor de wasmachine en droger. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de masterbedroom met op maat gemaakte inbouwkasten. Door de hoekligging is ook dit vertrek heerlijk licht en kijkt u uit over de straten van Amsterdam West. Centraal in het midden bevindt zich de tweede slaapkamer en aan de achterzijde is de derde slaapkamer gesitueerd. Deze kamer is voorzien van een afgesloten kast met de C.V.-ketel. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, dubbele wastafel met meubel en toilet.

Van Oldenbarneveldtstraat:
Van Oldenbarneveldt (1547-1619), staatsman, raadspensionaris van Holland. Hij gaf de stoot tot de oprichting van de Verenigde Oost-Indische Compagnie. Geraakte na vele jaren van samenwerking met prins Maurits in conflict en liet ten slotte het leven op het schavot. (Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
- Dubbel bovenhuis van ca.118m² (NEN2580 rapport aanwezig)
- Beschikbaar per 1 juli 2023
- Drie slaapkamers
- Energielabel A
- Zonnig balkon aan de achterzijde van de woonverdieping
- Heerlijk licht door imposante raampartijen
- Fraaie houten parketvloer
- Volledig voorzien van dubbelglas
- Veluxramen op de vierde verdieping
- Niet geschikt voor delers
- Geen huisdieren toegestaan
- Exclusief gas, water, elektriciteit, internet en televisie
- Servicekosten € 25,- per maand
- Parkeren via vergunningsstelsel

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens