Amsterdam

Amsterdam – Van Ostadestraat 54-4

Van Ostadestraat 54-4

€ 460.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
47 m2
|
AANTAL KAMERS:
2
Share

Van Ostadestraat 54-4, 1072TA Amsterdam Midden in de populaire Pijp bieden wij dit prachtige, geheel gerenoveerde appartement (47m²) gelegen op eigen grond aan! De woning is gesitueerd op de vierde verdieping en beschikt over een ruime living met luxe open keuken, slaapkamer met badkamer en-suite…

Van Ostadestraat 54-4, 1072TA Amsterdam
Midden in de populaire Pijp bieden wij dit prachtige, geheel gerenoveerde appartement (47m²) gelegen op eigen grond aan! De woning is gesitueerd op de vierde verdieping en beschikt over een ruime living met luxe open keuken, slaapkamer met badkamer en-suite en een zonnig dakterras gelegen op het zuiden. Het is heerlijk woning aan de Van Ostadestraat met alle gemakken die de buurt te bieden heeft, op een steenworp afstand gelegen!

Bereikbaarheid
Het appartement ligt in de gezellige Pijp, aan de populaire Van Ostadestraat. Om de hoek ligt het Sarphatipark, evenals de Ferdinand Bolstraat en Albert Cuypmarkt. Daarnaast is er in de omgeving een brede keuze aan winkels en zijn er tal van leuke cafés en restaurants. De bereikbaarheid is uitstekend; zo ligt de oprit van de A2 en A10 op slechts enkele minuten rijden. Daarnaast zijn er diverse bus- en tramverbindingen in de nabije omgeving, alsook een metrostation van de Noord-Zuidlijn.

Indeling
Zojuist gerenoveerde gemeenschappelijk entree.

Derde verdieping
Entree, trap naar de vierde verdieping. Een dakraam zorgt voor bijzonder veel natuurlijk lichtinval.

Vierde verdieping
Middels de trap bereikt u de overloop op de vierde verdieping. Een prachtige stalen deur verleent u toegang tot de living, aan de achterzijde gelegen. Deze ruime living is voorzien van een luxe open keuken, uitgerust met een inductiekookplaat met ingebouwd afzuigsysteem, vaatwasser, koffiezetapparaat, koelkast, vriezer, oven en spoelbak met Quooker kraan. De ware eyecatcher van deze keuken is het prachtige marmeren aanrechtblad. Middels een schuifpui heeft u toegang tot het ruime en zonnige dakterras, gelegen op het zuiden.
Aan de voorzijde treft u de slaapkamer met ingebouwde kastenwand. Deze slaapkamer is voorzien van een badkamer en-suite, uitgerust met een douche, wastafel met meubel en vloerverwarming. De badkamer is tevens bereikbaar vanuit de hal. Het toilet treft u separaat.
Het gehele appartement is voorzien van een prachtige houten vloer met vloerverwarming.

Bijzonderheden
- Appartementsrecht 47m² (NEN 2580 rapport aanwezig)
- Zonnig dakterras op het zuiden
- Ruime living met open keuken
- Nieuwe fundering
- Eigen grond, dus géén erfpacht
- VvE in oprichting
- Energielabel A
- Oplevering in overleg, kan snel

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger in-schakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kun-nen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens