Amsterdam

Amsterdam – Van Ostadestraat 62-2

Van Ostadestraat 62-2

€ 450.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
45 m2
|
AANTAL KAMERS:
2
Share

Van Ostadestraat 62-2, 1072 TA Amsterdam Sfeervol 2-kamer appartement van ca. 45 m². De woning beschikt over ruime slaapkamer, een lichte woonkamer, twee balkons en een gezellige open keuken. Kortom: heerlijk wonen in de rustige maar populaire Van Ostadestraat, De Pijp! Locatie/Bereikbaarheid: Het appartement bevindt…

Van Ostadestraat 62-2, 1072 TA Amsterdam

Sfeervol 2-kamer appartement van ca. 45 m². De woning beschikt over ruime slaapkamer, een lichte woonkamer, twee balkons en een gezellige open keuken. Kortom: heerlijk wonen in de rustige maar populaire Van Ostadestraat, De Pijp!

Locatie/Bereikbaarheid:
Het appartement bevindt zich aan de Van Ostadestraat. Gelegen in een rustige straat in de populaire 'De Pijp' op een steenworp afstand van het Centrum van Amsterdam. De buurt kenmerkt zich door de vele leuke winkels en drink- en eetgelegenheden, maar ook door de dagelijkse Albert Cuypmarkt dat op 5 minuten loopafstand gelegen is evenals het nabije Sarphatipark. Het openbaar vervoer is uitstekend met tram, bus en metro op loopafstand.

Indeling:
Gemeenschappelijke entree. Het appartement is gelegen op de tweede verdieping en is bereikbaar via de gemeenschappelijke trap.

Tweede verdieping:
Entree. Bij binnenkomst heeft u toegang tot alle vertrekken. Het separate toilet met fontein bevindt zich direct aan de linkerkant, evenals een aparte ruimte met aansluiting voor de wasmachine. De open keuken is aan de rechterzijde gesitueerd. Deze beschikt over de nodige inbouwapparatuur zoals vaatwasser, magnetron, 4-pits gasfornuis en koelkast met vriezer. Aan de voorzijde van het appartement bevindt zich een lichte woonkamer, die is voorzien van grote raampartijen en openslaande deuren naar een Frans balkon, gelegen op het Noorden.
Aan de achterzijde bevindt zich de ruime slaapkamer, welke is af te sluiten van de keuken en woonkamer middels een schuifdeur. Vanuit de slaapkamer heeft u toegang tot het balkon op het Zuiden. De badkamer is en suite en voorzien van een douche, bad en een wastafelmeubel. Tot slot ligt in de gehele woning een fraaie houten vloer.

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht van ca. 45m² (NEN2580 rapport aanwezig)
- Gelegen op eigen grond
- Twee balkons, waarvan één Frans
- Fraaie houten vloer
- Maandelijkse servicekosten €59,00
- Kleine VvE
- Parkeren middels vergunningsstelsel. Bron: Parkeren en Verkeer gemeente Amsterdam
- Oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens