Amsterdam

Amsterdam – Van Spilbergenstraat 161-1

Van Spilbergenstraat 161-1

€ 475.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
57 m2
|
AANTAL KAMERS:
4
Share

Van Spilbergenstraat 161-1, 1057 RE Amsterdam Op een fantastische plek in de Amsterdamse Baarsjes bieden wij dit appartement (ca. 57m²) met uitzicht op het Rembrandtpark aan. De woning is gelegen op eigen grond en beschikt over twee slaapkamers, een zonnig balkon én een ruime berging….

Van Spilbergenstraat 161-1, 1057 RE Amsterdam

Op een fantastische plek in de Amsterdamse Baarsjes bieden wij dit appartement (ca. 57m²) met uitzicht op het Rembrandtpark aan. De woning is gelegen op eigen grond en beschikt over twee slaapkamers, een zonnig balkon én een ruime berging. Het is fantastisch wonen op deze rustige plek met alles wat Amsterdam te bieden heeft binnen handbereik!

Locatie & Bereikbaarheid:

Het appartement is gelegen in het korte deel van de Van Spilbergenstraat dat uitkomt op het Rembrandtpark. De straat kenmerkt zich als rustig, met voornamelijk bestemmingsverkeer. Op loopafstand treft u het onlangs vernieuwde Mercatorplein en de Jan Evertsenstraat met een ruim aanbod aan winkels, speciaalzaken en supermarkten. Aan horeca ook geen gebrek in dit deel van de stad: Café Zurich, Le French Café, Bar Baarsch en natuurlijk de Foodhallen behoren tot de vele pluspunten van het wonen in deze buurt. Voor sport en recreatie kunt u terecht in zowel het Rembrandtpark als het Erasmuspark.

De bereikbaarheid is uitstekend: binnen 10 minuten fietst u het centrum van Amsterdam in. Er is ruimschoots parkeergelegenheid in de straat maar ook met het openbaar vervoer is de woning gemakkelijk te bereiken. Ringweg A10, A4 en A9 zijn snel te bereiken. Verschillende bus- en tramhaltes zijn op loopafstand. Er is een rechtstreekse verbinding met zowel Amsterdam Centraal Station, het Leidseplein en Station Zuid/WTC.

Indeling:

Begane grond:
Nette gemeenschappelijke entree.

Eerste verdieping:
Entree. Hal met toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde de ruime woonkamer met sfeervolle erker, handige inbouwkast en schouw. Er komt bijzonder veel daglicht binnen. Aangrenzend de eerste goed bemeten (slaap)kamer met en-suite deuren. De hoofdslaapkamer is aan de achterzijde van het appartement gesitueerd en beschikt over een wastafel met meubel en inbouwkast. Openslaande deuren verschaffen toegang tot het zonovergoten balkon. Vanuit de hal bereikt u de tevens aan de achterzijde gelegen keuken, voorzien van diverse inbouwapparatuur. Denk hierbij aan een vaatwasser, 4-pitsgasfornuis, oven, magnetron en koel-/vriescombinatie. Er is meer dan genoeg opbergruimte en ook vanuit de keuken stapt u zo het zonnige balkon op!

Op de vierde verdieping treft u een ruime berging die zich uitstekend leent als kantoor.

Kortom: een comfortabel en praktisch appartement dat volledig naar eigen wens te renoveren is!

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht 57,00m² (NEN2580 rapport aanwezig)
- Twee slaapkamers
- Naar eigen wens op te knappen
- Gelegen op eigen grond, dus géén erfpacht!
- Energielabel C
- HR++ glas
- Zonnig balkon op het Zuiden
- Kleine actieve VvE in eigen beheer
- Servicekosten €150,- per maand
- Niet zelfbewoningsclausule van toepassing
- Ouderdomsclausule van toepassing

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens