Amsterdam

Amsterdam – Van Tuyll van Serooskerkenweg 33hs

Van Tuyll van Serooskerkenweg 33hs

€ 875.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
90 m2
|
AANTAL KAMERS:
3
Share

Van Tuyll van Serooskerkenweg 33hs, 1076JB Amsterdam Op een toplocatie in het populaire Amsterdam Zuid bieden wij dit hoogwaardig verbouwde benedenhuis (ca. 90 m²) met twee slaapkamers aan. De verbouwing is begeleid door architect Paul Sueters en ook over het interieur heeft zich een professional…

Van Tuyll van Serooskerkenweg 33hs, 1076JB Amsterdam
Op een toplocatie in het populaire Amsterdam Zuid bieden wij dit hoogwaardig verbouwde benedenhuis (ca. 90 m²) met twee slaapkamers aan. De verbouwing is begeleid door architect Paul Sueters en ook over het interieur heeft zich een professional gebogen. Dit heeft geleid tot een prachtig afgewerkt benedenhuis met een heerlijke tuin op het zuiden!

Indeling
Middels de eigen voordeur komt u de woning binnen in de ruime hal. De gang is voorzien van diverse op maat gemaakte inbouwkasten en biedt middels een verborgen schuifdeur toegang tot de eetkamer. De eetkamer is centraal gelegen in het verlengde van de open keuken. De keuken beschikt over een spoeleiland, PITT cooking en daarnaast een combi-oven, vaatwasser, koelkast, vriezer, wijnklimaatkast en Quooker. Het volledige spoeleiland is afgewerkt met een chique messing finish. De lichte zitkamer is aan de achterzijde gelegen en geeft middels een schuifpui toegang tot de heerlijke tuin op het zonnige zuiden.
De bijzonder ruime master bedroom, gelegen aan de voorzijde, is te bereiken via dubbele deuren en heeft een op maat gemaakt bureau wat perfect fungeert als werkplek. De tweede slaapkamer is bereikbaar vanaf de gang. Vanuit de gang is er ook toegang tot een ruim toilet. Tot slot de prachtige badkamer, tevens bereikbaar vanaf de gang. Deze beschikt over een heerlijke regendouche, handdouche en dubbele wastafel (kranen van Hotbath). Daarnaast beschikt de badkamer over een ingebouwde waslade, evenals de wastafelmeubels en spiegels op maat gemaakt.
Het gehele appartement is voorzien van een Maretti lichtplan en is afgewerkt met een prachtige houten visgraatvloer.

Locatie en bereikbaarheid
Het appartement is gelegen in de Stadionbuurt in het populaire stadsdeel Zuid. De straat is ruim opgezet, is voorzien van een groenstrook en heeft alle voorzieningen op steenworp afstand. De buurt kenmerkt zich door de charmante jaren dertig woningen met veel authentieke details en veel groen. Door de gemoedelijke opzet van de buurt heeft de buurt dan ook een kindvriendelijk karakter. In de directe omgeving treft u onder andere het Olympisch Stadion, de Zuidas, diverse basis- en middelbare scholen (waaronder de Britisch School of Amsterdam en de ISA). Diverse gezellige horecagelegenheden zijn in de buurt te vinden en voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht op het Stadionplein, het Olympiaplein, de Cornelis Schuystraat, de Beethovenstraat en het winkelcentrum Groot Gelderlandplein. Op zaterdag is er een gezellige markt op het Stadionplein.

Parkeren doet u direct voor de deur met een bewonersvergunning. Op dit moment is het in deze buurt nog mogelijk om twee parkeervergunningen aan te vragen, zonder wachttijd. Met deze vergunning kunt u tevens gebruik maken van de parkeergarage op het Stadionplein. Station Amsterdam Zuid/WTC bevindt zich op loopafstand met diverse verbindingsmogelijkheden naar onder andere het centrum van Amsterdam, het Centraal Station en luchthaven Schiphol. Met de auto bent u binnen no-time op de Ring A10. Voor sport en recreatie zijn het Amsterdamse bos, het Beatrixpark en het Vondelpark op fietsafstand gelegen.

Bijzonderheden:
- Benedenhuis van ca 90 m² (NEN2580) met twee slaapkamers
- Heerlijke tuin op het zonnige zuiden van ruim 50 m²
- In 2018 verbouwd, begeleid door architect Paul Sueters
- Interieur afgewerkt door Noud Interieurbouw
- Hoogwaardige materiaalkeuze (Maretti verlichting, Hotbath kranen, Argenta scharnieren en Intersteel deurbeslag)
- Kleine en actieve VVE (vier leden) met gezonde kasreserve
- Maandelijkse servicekosten €83,09
- Eeuwigdurend afgekochte erfpacht!
- Volledig turn-key appartement
- Parkeren via het vergunningsstelsel, twee parkeervergunningen zonder wachttijd aan te vragen
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens