Amsterdam

Amsterdam – Van Tuyll van Serooskerkenweg 92-1

Van Tuyll van Serooskerkenweg 92-1

€ 585.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
76 m2
|
AANTAL KAMERS:
4
Share

Van Tuyll van Serooskerkenweg 92-1, 1076 JP Amsterdam Op een prachtige locatie in de Stadionbuurt bieden wij dit comfortabele appartement (ca. 76m²) aan. De woning is gelegen op de eerste verdieping en beschikt over twee slaapkamers, een heerlijk balkon en een riante doorzonkamer. Het is…

Van Tuyll van Serooskerkenweg 92-1, 1076 JP Amsterdam

Op een prachtige locatie in de Stadionbuurt bieden wij dit comfortabele appartement (ca. 76m²) aan. De woning is gelegen op de eerste verdieping en beschikt over twee slaapkamers, een heerlijk balkon en een riante doorzonkamer. Het is heerlijk rustig wonen aan de lommerrijke laan in Oud-Zuid, met alles wat het bruisende Amsterdam te bieden heeft binnen handbereik.

Locatie & Bereikbaarheid:

Het appartement is gelegen aan de populaire Van Tuyll van Serooskerkenweg. De ruim opgezette straat in het prachtige Amsterdam Zuid is voorzien van een groenstrook en bevindt zich te midden van alle voorzieningen. De buurt kenmerkt zich door charmante jaren dertig woningen met authentieke details en veel groen. Door de rust en ruimte is de buurt bijzonder kindvriendelijk. Nabij treft u het Olympisch Stadion, de Zuidas en verschillende basis- en middelbare scholen (onder andere de British School of Amsterdam). Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de nabijgelegen bakker, slagerij, supermarkt en traiteur. Ook het nieuwe winkelcentrum op het Stadionplein alsmede de Beethovenstraat met diverse winkels, horecazaken en boetieks bevinden zich op loopafstand van de woning. Op zaterdag is er een gezellig marktje op het Stadionplein. Voor sport en recreatie kunt u terecht in het Amstelpark, het Vondelpark of het Beatrixpark.

In de straat is ruimschoots parkeermogelijkheid. Het is mogelijk twee vergunningen te verkrijgen, zonder wachttijd. Hiermee kunt u parkeren voor de deur en gebruik maken van de parkeergarage onder het Stadionplein. Station-Zuid/WTC met bussen, trams, treinen en metro’s in alle richtingen is op loopafstand van het appartement gelegen. Diverse bus- en tramhaltes treft u op de Stadionweg en het Stadionplein. Naast deze mogelijkheden voor het openbaar vervoer is het appartement ook uitstekend te bereikbaar met de auto, via ring A10 afslag Zuid en afslag RAI (S108 en S109). Met de fiets bereikt u zowel het centrum als de andere stadsdelen binnen enkele minuten.

Indeling:

Met de hardstenen trap bereikt u de eerste verdieping.

Eerste verdieping:

Eigen entree met portaal. Hal met toegang tot alle vertrekken en twee ruime bergruimtes. De ruime doorzonkamer is aan de voorzijde van het appartement gesitueerd. Een sfeervolle erker met uitzicht op de het groene plantsoen. Ook in dit vertrek is een handige kast ingebouwd. De eetkamer en-suite is aan de achterzijde gelegen. Middels openslaande deuren bereikt u het aangrenzende balkon. Het balkon is beschut en kijkt uit op de groene binnentuinen. Het balkon is thans bereikbaar vanuit de keuken, die zich aan de achterzijde van de woning bevindt.

De keuken is voorzien van een koel-/vriescombinatie, 4-pits elektrisch fornuis, vaatwasser en een combi-oven. Aangrenzend een slaapkamer met een groot raam waardoor het vertrek heerlijk licht is. De badkamer is centraal in het midden van de woning gelegen en toegankelijk vanaf de hal. De badkamer is voorzien van toilet, ligbad met douche, wastafel met meubel en de benodigde aansluitingen voor een wasmachine en een droger.
Kortom: comfortabel wonen in een groene omgeving in Amsterdam Zuid met voorzieningen binnen handbereik!

Van Tuyll van Serooskerkenweg:
Frederik W.C.H. baron Van Tuyll van Serooskerken (1851-1924), de eerste voorzitter van het Nederlands Olympisch Comité. (Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht 75,80m² (NEN2580 rapport aanwezig)
- Licht appartement
- Sfeervolle erker
- Volledig voorzien van dubbel glas
- Energielabel C
- Twee slaapkamers
- Per direct twee parkeervergunningen te verkrijgen
- Heerlijk beschut balkon aan de achterzijde
- Veel opbergmogelijkheden
- Eigen entree
- Actieve en gezonde VvE met 20 leden, professioneel beheerd
- VvE in bezit van MJOP
- Servicekosten per maand € 135,53
- Eigendom belast met erfpacht, AB2016, tijdvak loopt t/m 15 november 2054
- Canon jaarlijks €578,39 per jaar, één jaarlijkse indexering
- Verkoper is onder gunstige voorwaarden overgestapt naar eeuwigdurende erfpacht, de canon is vastgeklikt

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens