Amsterdam

Amsterdam – Van Tuyll van Serooskerkenweg 92-2

Van Tuyll van Serooskerkenweg 92-2

€ 600.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
80 m2
|
AANTAL KAMERS:
4
Share

Van Tuyll van Serooskerkenweg 92-2, 1076 JP Amsterdam Op een prachtige locatie in de populaire Stadionbuurt bieden wij dit comfortabele en lichte appartement (ca. 80m²) aan! De woning is gelegen op de tweede verdieping en beschikt over een ruime living, twee slaapkamers en een fijn…

Van Tuyll van Serooskerkenweg 92-2, 1076 JP Amsterdam

Op een prachtige locatie in de populaire Stadionbuurt bieden wij dit comfortabele en lichte appartement (ca. 80m²) aan! De woning is gelegen op de tweede verdieping en beschikt over een ruime living, twee slaapkamers en een fijn balkon. Het is heerlijk wonen aan de rustige Van Tuyll van Serooskerkenweg, met alle gemakken die Amsterdam Oud-Zuid te bieden heeft op een steenworp afstand gelegen.

Locatie & Bereikbaarheid:

Het appartement is gelegen aan de populaire Van Tuyll van Serooskerkenweg. De ruim opgezette straat in het prachtige Amsterdam Zuid is voorzien van een groenstrook en bevindt zich te midden van alle voorzieningen. De buurt kenmerkt zich door charmante jaren dertig woningen met authentieke details en veel groen. Door de rust en ruimte is de buurt bijzonder kindvriendelijk. Nabij treft u het Olympisch Stadion, de Zuidas en verschillende basis- en middelbare scholen (onder andere de British School of Amsterdam). Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de nabijgelegen bakker, slagerij, supermarkt en traiteur. Ook het nieuwe winkelcentrum op het Stadionplein alsmede de Beethovenstraat met diverse winkels, horecazaken en boetieks bevinden zich op loopafstand van de woning. Op zaterdag is er een gezellig marktje op het Stadionplein. Voor sport en recreatie kunt u terecht in het Amstelpark, het Vondelpark of het Beatrixpark.

In de straat is ruimschoots parkeermogelijkheid. Het is mogelijk twee vergunningen te verkrijgen, zonder wachttijd. Hiermee kunt u parkeren voor de deur en gebruik maken van de parkeergarage onder het Stadionplein. Station-Zuid/WTC met bussen, trams, treinen en metro’s in alle richtingen is op loopafstand van het appartement gelegen. Diverse bus- en tramhaltes treft u op de Stadionweg en het Stadionplein. Naast deze mogelijkheden voor het openbaar vervoer is het appartement ook uitstekend te bereikbaar met de auto, via ring A10 afslag Zuid en afslag RAI (S108 en S109). Met de fiets bereikt u zowel het centrum als de andere stadsdelen binnen enkele minuten.

Indeling

Middels de hardstenen trap bereikt u het goed onderhouden gemeenschappelijke entree.

Tweede verdieping

Entree, hal met toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde, de gezellige en lichte woonkamer voorzien van bijzonder veel opbergruimte. De eetkamer en-suite is aan de achterzijde gelegen en biedt middels openslaande deuren toegang tot het aangrenzende balkon. Het balkon is beschut, kijkt uit op de groene binnentuinen en is tevens bereikbaar vanuit de keuken, die zich aan de achterzijde van de woning bevindt. De keuken is voorzien van een koelkast, vriezer, oven, vaatwasser, inductiekookplaat en spoelbak. De goed bemeten master bedroom is aan de voorzijde gelegen en is zowel vanuit de hal als vanuit de woonkamer te betreden. Een tweede goed bemeten slaapkamer treft u aan de achterzijde. De centraal gelegen badkamer is bereikbaar vanuit de hal en beschikt over een wastafel met meubel, toilet, inloopdouche en de benodigde aansluitingen voor een wasmachine en een droger.

Van Tuyll van Serooskerkenweg:
Frederik W.C.H. baron Van Tuyll van Serooskerken (1851-1924), de eerste voorzitter van het Nederlands Olympisch Comité. (Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden

- Appartementsrecht 80m² (NEN 2580 rapport aanwezig)
- Energielabel C
- Twee slaapkamers
- Balkon
- Actieve en gezonde VvE met 20 leden, professioneel beheerd
- VvE bijdrage € 135,52 per maand
- MJOP aanwezig
- CV ketel in 2023 geïnstalleerd: Nefit Proline Nxt HRC24 CW4
- Erfpacht: AB 2016 van toepassing (vastgeklikt vanaf 2054). Huidige canon: € 624,82 per jaar (looptijd t/m 15 november 2054)
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens