Amsterdam

Amsterdam – Vechtstraat 104hs

Vechtstraat 104hs

€ 700.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
77 m2
|
AANTAL KAMERS:
5
Share

Vechtstraat 104hs, 1079JN Amsterdam Op een toplocatie in Amsterdam Zuid, middenin de Rivierenbuurt bieden wij dit sfeervol recent gerenoveerde benedenhuis met twee slaapkamers en een heerlijke achtertuin op het zonnige zuidwesten aan! Het appartement is recent uitgebouwd en verkeerd in uitstekende staat! De omgeving De…

Vechtstraat 104hs, 1079JN Amsterdam
Op een toplocatie in Amsterdam Zuid, middenin de Rivierenbuurt bieden wij dit sfeervol recent gerenoveerde benedenhuis met twee slaapkamers en een heerlijke achtertuin op het zonnige zuidwesten aan! Het appartement is recent uitgebouwd en verkeerd in uitstekende staat!

De omgeving
De Vechtstraat is een rustige straat en is gelegen in de geliefde Rivierenbuurt in Amsterdam-Zuid. De straat kenmerkt zich door de prachtige groene bomen. Het benedenhuis ligt om de hoek van de Rijnstraat en vlakbij het mooie Amstel- en Martin Luther King park en dichtbij de Amstel. In de directe omgeving zijn er veel goede restaurants en cafés, terrassen en diverse winkels, supermarkten, scholen, kinderdagopvang en sportfaciliteiten liggen op loopafstand.
Het Amstel Station en Station RAI zijn goed bereikbaar en met de auto ben je in enkele minuten op de Ring A10-Zuid of op de A2. Parkeren doet u voor de deur met een parkeervergunning.

Indeling van het appartement
Via de eigen voordeur is er via het tochtportaal toegang tot de ruime hal met toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde is de sfeervolle woonkamer gelegen. De woonkamer beschikt nog over een actief schoorsteenkanaal waar een haard op kan worden aangesloten. De eerste slaap-/werkkamer is centraal gelegen en bereikbaar vanaf de hal. De riante woonkeuken is aan de achterzijde gelegen en beschikt over 6-pits gasfornuis met oven, koelkast, vriezer en vaatwasser en is afgewerkt met een fraai natuurstenen blad. Vanuit de woonkeuken is er middels dubbele openslaande deuren toegang tot de heerlijke achtertuin van ca. 40m² gelegen op het zuidwesten. Hier is een groot deel van het jaar de hele dag van de zon te genieten! De masterbedroom is tevens aan de achterzijde gelegen en is opgedeeld in een tussenkamer ideaal voor kasten, en de slaapkamer aan de tuinzijde. Centraal in het appartement is de badkamer gelegen voorzien van inloopdouche, wastafel en toilet.
Tot slot beschikt de tuin nog over een praktisch schuurtje waar onder andere ruimte is voor de droger. Kortom, heerlijk wonen op een toplocatie in Amsterdam Zuid!

Vechtstraat: Vernoemd naar de rivier die bij Muiden in het IJsselmeer stroomt.

Bijzonderheden
• Woonoppervlak GO: 77 m² (gemeten conform NEN2580)
• Twee (slaap)kamers
• Recentelijk uitgebouwd en gerenoveerd
• Heerlijke achtertuin van ca. 40m² gelegen op het zonnige zuidwesten
• Houten kozijnen met dubbel glas
• Gehele appartement voorzien van een fraaie houten parketvloer
• Gezonde en professioneel beheerde VvE bestaande uit 4 leden
• Servicekosten €80,75 maand
• MJOP aanwezig
• Erfpacht bedraagt €948,79 per jaar, 25 jaarlijkse indexatie, voor het eerst weer in 2034
• Erfpacht is eeuwigdurend vastgeklikt vanaf 2059 voor €1071,38 per jaar plus indexatie
• Oplevering in overleg
• Energielabel C aanwezig

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens